Verizon Business bereikt mijlpaal met meer dan 2,5 ..........


07.06.2007 / 10:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Verizon business

Verizon business

Verizon Business bereikt mijlpaal met meer dan 2,5 miljoen zakelijke gebruikers van Mobility Access Services

READING, Engeland, June 7 /PRNewswire/ --


- Belangrijke mijlpaal onderstreept het belang van access flexibility

Verizon Business' Mobility Email- en Data Access-diensten tellen nu meer dan 2,5 miljoen gebruikers; dit betreft een verdubbeling van het aantal gebruikers sinds 2005. De diensten stellen mobiele medewerkers in staat om verbinding te maken met hun bedrijfsnetwerk. Deze nieuwe mijlpaal onderstreept de blijvende behoefte van zakelijke gebruikers aan flexibele netwerktoegang en geeft daarnaast blijk van het vermogen van de Mobility Access-diensten van Verizon Business om in deze behoeften te voorzien.

Verizon Mobility services hebben als doel om de beheer- en IT-kosten, die gepaard gaan met het toegankelijk maken van het bedrijfsnetwerk voor mobiele medewerkers, te reduceren. Het Mobility Access-aanbod van Verizon omvat een flexibele, schaalbare en eenvoudig te beheren oplossing die zakelijke gebruikers meerdere access-mogelijkheden biedt, en tegelijkertijd voorziet in hun uiteenlopende behoeften op het gebied van access-beveiliging.

Verizon Mobility services bieden Verizon Private IP-klanten veilige, snelle en naadloze toegang tot hun wereldwijde zakelijke communicatie-infrastructuur, zonder daarbij de gegevensbeveiliging in gevaar te brengen.

Access is mogelijk op volgende manieren:

- Mobiele gegevenstoegang via een 3G-verbinding voor klanten in de Verenigde Staten via het netwerk van Verizon Wireless (EVDO)

- Mobiele gegevenstoegang via een 3G-verbinding voor klanten in het Verenigd Koninkrijk (sinds maart 2006) via een samenwerkingsverband met T-Mobile UK (GPRS/UMTS/HSDPA).

- Voor andere landen is verdere uitbreiding van het mobiele 3G-netwerk gepland.
- WiFi-toegang via 45.000 hotspots in meer dan 60 landen; dit aantal wordt voortdurend uitgebreid

- Inbeltoegang in meer dan 150 landen.

Dankzij de wereldwijd beschikbare Secure Gateway naar hun Verizon Private IP-netwerk, kunnen klanten daarnaast gebruik maken van remote netwerktoegang, zonder extra investeringen in apparatuur voor remote access, en onderhoud.

Verizon Mobile Data Access in het Verenigd Koninkrijk is een perfect voorbeeld van de manier waarop Verizon Business het gebruik en beheer van deze technologie voor haar klanten weet te vereenvoudigen.

Deze dienst biedt klanten zeer snelle toegang tot hun bedrijfsnetwerk, e-mail en internet, waar ze zich ook bevinden: in een taxi, op een luchthaven of om het even welke locatie waar geen Wi-Fi-hotspot beschikbaar is. Met behulp van real-time internetgebaseerde beheertools kunnen IT-beheerders Mobile Data SIM-kaarten bestellen en beheren, mobiele gebruikersprofielen beheren, rechten voor Mobile Data Access - inclusief roaming - toekennen of intrekken, en het gebruik monitoren. Alle verkeer wordt vervolgens door Verizon Business bij de klant in rekening gebracht met een enkele consolideerde Mobility-factuur.

Verizon Access Manager, een PC-gebaseerde access client, is de sleutel tot eenvoudige remote access voor de zakelijke gebruiker. Access Manager biedt een uniforme gebruikerservaring, ongeacht de access-methode of toepassing, evenals krachtige beheermogelijkheden. De client stelt gebruikers in staat om access services op snelle en eenvoudige wijze te beheren en aan te passen vanaf elke locatie ter wereld.

Verizon Enterprise Services Manager (een veilige webgebaseerde toepassing) stelt IT-beheerders in staat om op actieve en eenvoudige wijze hun gebruikersbestand te beheren. Gebruikersprofielen en toegangsrechten, met inbegrip van desktopbeveiligingsinstellingen, kunnen op snelle en eenvoudige wijze worden bijgewerkt en aangepast. Gebruikers kunnen profiteren van dynamische software en policy updates, in combinatie met netwerk- en desktopbeveiliging.

Sandra O'Boyle, Research Director Telecom Services Europe bij Current Analysis: "Verizon Business beschikt over een sterke achtergrond wat betreft remote access, die teruggaat tot de tijd van de inbelverbindingen. Het bedrijf heeft ingespeeld op de toenemende eisen op het gebied van enterprise mobility, door klanten in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten een verzamelfactuur te bieden voor alle mobiele WiFi- en 3G-toegang, in combinatie met eenvoud van beheer. Het online beheerplatform van Verizon Business stelt IT-organisaties in staat om policies voor netwerktoegang en
-beveiliging waar nodig rechtstreeks te wijzigen, nieuwe gebruikers toe te voegen en zelfs om data cards te bestellen en beheren. Wij verwachten dat Verizon Business de geïntegreerde 3G Mobile Data-toegang naar meer landen zal uitbreiden".

"Steeds meer bedrijven doen een beroep op onze Mobility services om company resources, collaboration-applicaties, en up-to-date informatie toegankelijk te maken voor hun mobiele werknemers, via zowel vaste als mobiele verbindingen", aldus Roberta Mackintosh, Director International Products bij Verizon Business International.

"Flexibel werken is voor tal van bedrijven overal ter wereld uitgegroeid tot een vast gegeven. Door de toegang tot corporate resources zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn deze ondernemingen in staat om de vruchten te plukken van een effectieve samenwerking tussen medewerkers, ongeacht hun locatie. Het doet ons een groot genoegen dat een groot deel van onze klanten nu een beroep doet op de Verizon Mobility services om in hun mobiliteitsbehoeften te voorzien. We kijken er dan ook naar uit om onze klanten verder te ondersteunen wanneer zij hun wereldwijde bedrijfsomgevingen tot buiten de traditionele kantoormuren uitbreiden".

About Verizon Business

Verizon Business, a unit of Verizon Communications (NYSE: VZ), is a leading provider of advanced communications and information technology (IT) solutions to large business and government customers worldwide. Combining unsurpassed global network reach with advanced technology and professional service capabilities, Verizon Business delivers innovative and seamless business solutions to customers around the world. For more information, visit www.verizonbusiness.com.

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: Verizon news releases, executive speeches and biographies, media contacts, high quality video and images, and other information are available at Verizon's News Center on the World Wide Web at www.verizon.com/news. To receive news releases by e-mail, visit the News Center and register for customized automatic delivery of Verizon news releases.

Website: www.verizonbusiness.com

Contact:

Clare Ward, Verizon Business, +44-(0)-118-905-3501, clare.ward@verizonbusiness.com