Ingezonden persbericht


Motiv breidt dienstverlening uit voor Juniper Networks

Motiv per direct Juniper Networks Support Manager in Nederland

IJsselstein, 7 juni 2007 - ICT-dienstverlener Motiv levert vanaf 1 juli 2007 lokale support voor alle security- en applicatieacceleratieoplossingen van Juniper Networks. De lokale dienstverlening omvat onder meer 24 uurs telefonische support, vervanging van apparatuur binnen vier uur en managed security services. Met de uitbreiding van de dienstverlening is Motiv in staat om aan de toenemende vraag naar Juniper Networks-oplossingen te voldoen.

Als Juniper Networks Support Manager levert Motiv servicecontracten voor alle Juniper Networks security- en applicatieoplossingen. De contracten zijn leverbaar van standaard telefonische support tot en met afspraken waarbij hardwarecomponenten binnen vier uur door Motiv-specialisten worden vervangen. Motiv beschikt tevens over een uitgebreid testlab met appliances van Juniper Networks en reserveapparatuur.

"Door Motiv's expertise en de uitbreiding van supportservices krijgen onze klanten nu lokale, 24-uurs support op alle Juniper Networks security- en applicatieacceleratieoplossingen. Dit serviceniveau voorziet onze klanten van de support die zij nodig hebben bij het creëren van een snel reagerend en betrouwbare omgeving, aldus Paul de Goede, Channel Manager Benelux bij Juniper Networks.

"Als gevolg van de toenemende afhankelijkheid van internet en intranet neemt de vraag naar snellere respons bij het verhelpen van storingen toe. Met de levering van lokale ondersteuning en managed security services is Motiv nog beter in staat om de continuïteit en beveiliging van de infrastructuur van klanten te waarborgen en te optimaliseren", aldus Bastiaan Bakker, Business Development Manager bij Motiv.

Motiv Managed Security Services
Naast de supportservices biedt Motiv ook volledig beheer van Juniper Networks-apparatuur. In dit geval kan Motiv deze dienstverlening op basis van 7x24 leveren. Motiv Managed Security Services is leverbaar voor firewalls, intrusion prevention, telewerken via SSL VPN, spam en virusfiltering.

# # #

Over Motiv
Motiv is sinds 1998 actief als sparringpartner, systems integrator en probleemoplosser voor klanten die zoeken naar innovatieve ICT-oplossingen voor de ondersteuning van hun bedrijfsprocessen. Rode draad in de activiteiten is de beveiliging van netwerken en gegevens. Of het nu gaat om het optimaal beveiligen van een netwerk of de veilige toegang tot een database, Motiv biedt de juiste oplossing op basis van de in eigen huis opgebouwde expertise in combinatie met de geavanceerde producten van toonaangevende leveranciers als Microsoft, Oracle, Juniper Networks, Check Point, Nokia, Symantec, Trend Micro, Finjan, RSA Security, Infoblox, Bluecoat en Websense.



Ingezonden persbericht