ABVAKABO FNV

FNV Jong organiseert designwedstrijd voor jongeren

FNV Jong organiseert een designwedstrijd voor jongeren. Het onderwerp: hoe ziet hun werkplek er uit in 2017? De winnaar ontvangt zijn prijs in het populaire TMF programma Reaction. VJ Nikkie Plessen kondigde onlangs de wedstrijd aan.

Uit recent onderzoek van FNV Jong bleek dat de nieuwe generatie werknemers plezier in hun werk en goede ontwikkelingsmogelijkheden erg belangrijk vinden. Een goede beloning komt pas op de derde plaats. Door de designwedstrijd wil FNV Jong deze informatie aanvullen.

Voor inspiratie is op de website van FNV Jong een videoclip terug te vinden. Creativiteit wordt gewaardeerd. De vorm van het ontwerp is vrij. Het mag van alles zijn, zoals een maquette, moodboard, website, film of een kijkdoos. Daarnaast verwacht FNV Jong ook een toelichting van maximaal één A4. De finalisten presenteren hun creaties aan een professionele jury.

De hoofdprijs is een surprisetrip naar een inspirerende bestemming. Verder ontvangen de winnaar en overige finalisten de workshop `Realiseer jouw toekomst' van Skills & Time. Een speciaal op maat gemaakte training om jongeren te helpen hun doelen te bereiken. Voor meer info kan men terecht op http://www.fnvjong.nl.