Politie Gelderland-Zuid

Man verzet zich tegen aanhouding

Tiel, 07-06-2007 o Surveillerende agenten reden woensdagavond door de Tolhuisstraat, toen zij zagen dat een man zijn auto parkeerde in een zone die bestemd was voor vergunninghouders.

Hierop vroegen de agenten aan de man of hij in het bezit was van een vergunning. Dit bleek niet het geval te zijn, waarop de agenten de man verzochten zijn auto weg te zetten. Hierop reageerde de man erg geïrriteerd. Nader onderzoek wees uit dat de man nog boetes had openstaan, waarop de man mee moest naar het bureau.

De man werd hierop erg kwaad en voldeed niet aan de vorderingen van de agenten om uit zijn auto te stappen. De man nam zon dreigende houding aan naar de agenten, dat ze pepperspray moesten gebruiken om de man tot bedaren te brengen. De man reageerde hier in eerste instantie niet op en nam wederom een gevechtshouding aan, waarop de agenten de wapenstok hebben moeten gebruiken. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden

De 29-jarige Tielenaar is na verhoor op het politiebureau in vrijheid gesteld. Proces-verbaal tegen de man is opgemaakt. (10)

Laatst gewijzigd 07-06-2007 11:13 | © Politie Gelderland-Zuid |