Ingezonden persbericht


Brocade verbetert efficiëntie datacenters met uitbreidingen op SAN- en FAN-producten

Nieuwe mogelijkheden verbeteren prestaties, beveiliging en databeheer

Tilburg, 7 juni 2007 - Brocade® (Nasdaq: BRCD) heeft een brede reeks van services- en productuitbreidingen aangekondigd, die meer efficiency bieden voor bedrijfsdatacenters en -vestigingen. De nieuwe mogelijkheden spelen in op de uitdagingen van klanten op gebieden als prestaties, databescherming en virtualisatie. De uitbreidingen omvatten de SAN-, FAN- en Professional Services-oplossingen van Brocade.

"Brocade blijft zijn toewijding tonen aan snelle innovatie en het aanbieden van technologieën en oplossingen die zorgen voor nieuwe efficiencyniveaus voor datamanagement", zegt Brad O'Neill, senior analist bij de Taneja Group. "Nu het nieuwe datacenter zich ontwikkelt, komt Brocade tegemoet aan de vraag naar schaalbare en krachtige connectiviteit, compleet maar eenvoudig beheer en bescherming van investeringen. Het bedrijf blijft bewijzen dat het de klant begrijpt en dat het op de juiste weg is bij het bieden van oplossingen aan klanten."

"Deze aankondigingen zijn een nieuwe stap voorwaarts en bewijzen dat Brocade zijn productstappenplan en strategie voor de nieuwe-generatie datacenter-fabric uitvoert", zegt Tom Buiocchi, vicepresident Worldwide Marketing van Brocade. "Aangezien bedrijfsdata blijven groeien, vragen klanten om innovaties die de efficiency doen toenemen. De uitbreidingen op onze SAN- en FAN-producten dragen daaraan bij."

De nieuwe SAN-producten van Brocade bieden uitbreidingen voor datacenterbeheer, beveiliging, schaalbaarheid, connectiviteit over afstanden, virtualisatie en interoperabiliteit. Het gaat om de volgende uitbreidingen.


* De toevoeging van 10 Gbit/sec Fibre Channel-connectivieit aan de Brocade 48000 Director. De nieuwe Brocade FC10-6 director blade biedt de mogelijkheid om systemen tussen verschillende locaties te verbinden voor hoogwaardige business continuity and disaster recovery-applicaties.


* Enkele uitbreidingen op Brocade Enterprise Fabric Connectivity Manager (EFCM) en Brocade Fabric Manager. Dit zijn twee hoogwaardige softwareapplicaties die klanten helpen de efficiency te verbeteren voor wat betreft beheer en beveiliging van hun SAN-infrastructuur. De belangrijkste uitbreidingen zijn Advanced Call Home voor Brocade EFCM en prestatiemonitoringsfunctionaliteit voor Brocade Fabric Manager.


* Fast Write-acceleratiemogelijkheden die beschikbaar zijn op de Brocade 48000 router blade (de Brocade FR4-18i) en op het Brocade 7500 routing-platform. Fast Write biedt krachtiger databescherming door het verbeteren van de prestaties van disaster recovery-applicaties op afstand, zoals disk-mirroring, tot 200 procent.


* Brocade Access Gateway. Deze virtualisatietechnologie maakt interoperabiliteit mogelijk tussen klassieke Brocade-switches en legacy McDATA-switches. De technologie is nu beschikbaar op het instapmodel, de Brocade 200E Switch. Brocade Access Gateway verkleint het aantal devices dat nodig is voor SAN-beheer. Klanten kunnen daardoor hun SAN opschalen met servers of storage-devices zonder dat de complexiteit van het beheer toeneemt.


* De volgende-generatie Brocade-applicatieplatforms, de Brocade FA4-18-applicatie-blade voor Brocade 48000 en het Brocade 7600 Application Platform. Deze bieden krachtige prestaties en hoge schaalbaarheid voor storagevirtualisatie- en dataprotectieapplicaties.

"EMC blijft zijn informatie-infrastructuuroplossingen met de nieuwe fabric-gebaseerde SAN-oplossingen van Brocade ondersteunen. De gecombineerde oplossingen bieden klanten het platform dat ze nodig hebben voor meer storageflexibiliteit van niet-disruptieve data, databescherming en herstel in hun datacenters", zegt Barbara Robidoux, Vice-President Storage Platforms Product Marketing van EMC.

Naast de uitbreidingen op het SAN-portfolio heeft Brocade ook gezorgd voor verbeterde mogelijkheden om ongestructureerde (bestandsgebaseerde) data efficiënt te beheren. De verbeteringen op het gebied van FAN-oplossingen zijn onder meer:


* uitgebreide oplossingen voor bedrijfsvestigingen voor bestandsconsolidatie en databescherming. Klanten beschikken over flexibele mogelijkheden voor bestandsbeheer op vestigingen met het oog op databescherming, efficiency en betrouwbaarheid;


* een nieuwe versie van Brocade StorageX®/versie 6.0 biedt extra mogelijkheden voor naadloze integratie met bestanden in CIFS (Windows)- en NFS (UNIX)-omgevingen binnen de gehele onderneming. De nieuwe versie biedt ook meer integratie met Windows Server 2003 R2, verbreedt de ondersteuning van het UNIX-platform en stelt organisaties in staat meer controle te hebben over hun databewegingen tijdens migraties en storage load balancing-procedures. Dit verlaagt de beheerkosten;


* een nieuwe versie van Brocade File Lifecycle Manager (FLM). Brocade FLM versie 4.0 zorgt voor continue toegang tot data doordat beheerders data kunnen migreren en restoren zonder systeem-downtime. Brocade FLM biedt een krachtige manier om de totale storagekosten terug te dringen door eenvoudige creatie van storagelagen in NetApp NAS-omgevingen. De oplossing helpt tevens bij het tegemoetkomen aan compliance-eisen.

Alle genoemde Brocade SAN- en FAN-producten zijn geïntegreerd in het snelgroeiende serviceportfolio van Brocade. Brocade biedt via zijn wereldwijde serviceorganisatie advies-, ontwerp- en implementatiediensten voor al zijn oplossingen.

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.



Ingezonden persbericht