AutoRai

Toyota en Terberg Leasing sluiten Service Level Agreement

(6/7/2007)
Toyota distributeur Louwman & Parqui B.V. en de Toyota dealerorganisatie hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Terberg Leasing. Door de Service Level Agreement (SLA) wordt de klantentevredenheid nog beter gewaarborgd.

In de Service Level Agreement is vastgelegd hoe de Toyota distributeur, Terberg Leasing en alle Toyota dealers die ook hebben ondertekend, de klant optimaal kunnen bedienen. Zo is volledig duidelijk wie verantwoordelijk is voor levering en onderhoud van de Toyota leaseautoâs en hoe dit administratief geregeld is.

âWij werken hier graag aan meeâ, zegt Henk Vonhof, Directeur Operations bij Terberg Leasing. âDeze overeenkomst biedt de klanten namelijk veel meer helderheid en gemak. Ze kunnen voor zowel de ordering als de aftersales terecht bij een dealer in de buurt. Daardoor wordt de relatie van de klant met de dealer veel hechterâ, zegt Henk Vonhof. âEn dat is voor alle partijen erg prettig. Het is ook efficiënt één aanspreekpunt te hebben. Deze overeenkomst zal bijdragen aan een nog hogere kwaliteitsbeleving van onze diensten.â

âWij hechten grote waarde aan de overeenkomst met Terberg Leasing. Wij zien deze vorm van samenwerking als de beste manier om de klanttevredenheid onder de Toyota leaserijders te waarborgenâ, aldus Geordy Bloem, manager Fleetsales & Leasing bij Louwman & Parqui B.V. âVoor ons is klanttevredenheid de belangrijkste basis voor verdere groei in de zakelijke markt. Vandaar ook de duidelijke keuze om, in samenwerking met de leasemaatschappij, de relatie tussen de zakelijke rijder en de dealer te verstevigen.â

Over Terberg Leasing
Terberg Leasing is onderdeel van de Terberg Groep die haar oorsprong vindt in 1869 en al bijna 140 jaar het karakter van familiebedrijf heeft weten te behouden. Terberg Leasing is met circa 21.000 autoâs en 145 medewerkers een van de top vijf spelers in de leasebranche. Zie ook www.terbergleasing.nl en www.greenlease.nl.