Ingezonden persbericht


Persbericht

Wethouder overhandigt eerste exemplaar Handboek Werk en Inkomen aan klant sociale dienst

Alle klanten van ISD Noordoost krijgen deze zomer een Handboek Werk en Inkomen van hun sociale dienst. Daarin staan al hun rechten en plichten op grond van de Wet Werk en Bijstand en andere wet- en regelgeving overzichtelijk op een rij. Ook biedt het Handboek Werk en Inkomen plaats aan voorbeeldformulieren, sollicitatieformulieren, foldermateriaal en correspondentie met ISD Noordoost.

Het eerste exemplaar wordt tijdens een bijeenkomst in De Molenberg op woensdag 20 juni 2007 om 9.30 uur uitgereikt door wethouder Meindert Joostens van Delfzijl.

Met de uitreiking van het Handboek Werk en Inkomen rondt ISD Noordoost de eerste fase af van een project om de dienst klantvriendelijker te laten werken. ISD Noordoost is sinds haar ontstaan in januari 2006 voortdurend bezig haar dienstverlening aan klanten te verbeteren. Voor eind 2007 staat nog een hele nieuwe website op de rol. Alles met het doel om klanten van ISD Noordoost nog beter te informeren. Bijvoorbeeld over hun rechten en plichten. Of wat ISD Noordoost voor haar klanten kan betekenen bij het vinden van werk of verkrijgen van een uitkering.


---