Gemeente Hardenberg

Hardenberg bouwt aan Kwaliteit in de Kern

Informatieborden over Masterplan Centrum Hardenberg bij toegangswegen

Deze week zijn op vijf verschillende locaties bij de toegangswegen van Hardenberg informatieborden geplaatst. De informatieborden geven bezoekers van Hardenberg informatie over de vele werkzaamheden die momenteel in uitvoering zijn in het kader van het Masterplan Centrum Hardenberg.

Het centrum van Hardenberg ondergaat de komende jaren een ware metamorfose en krijgt een flinke kwaliteitsinjectie. Het centrumgebied wordt geheel vernieuwd. Het bestaande wordt opgeknapt en er vindt uitbreiding plaats van woningen en winkels. Het resultaat is een multifunctionele binnenstad waar gewinkeld, gewoond en gewerkt kan worden in een gezellige Hardenbergse sfeer. Op dit moment zijn er volop bouwactiviteiten in het centrum van Hardenberg.

Om bezoekers van het centrum te informeren over de activiteiten in het centrum, zijn bij de toegangswegen van Hardenberg op vijf locaties informatieborden geplaatst. De borden geven een beeld van het Masterplan Centrum Hardenberg, zodat bezoekers van Hardenberg weten dat er volop wordt gebouwd in het centrum.

De informatieborden staan bij de kruising Europaweg/Twenteweg, de N34 ter hoogte van de Haardijk, de N34 ter hoogte van de Kellerlaan, bij de kruising Kellerlaan en Gramsbergerweg en bij de kruising Twenteweg/Kellerlaan.

De plaatsing van de borden is een initiatief van de gemeente Hardenberg, en mede mogelijk gemaakt door de betrokken partijen bij het Masterplan Centrum Hardenberg: Adecs Oost (project- en procesmanagement), Ecorys Vastgoed (project- en procesmanagement) en Van den Oever, Zaaijer & Partners (stedenbouw/architectuur).