Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Laren - Vrouw met auto in sloot                           |
Een 42-jarige automobiliste uit Barchem is woensdagmorgen (6/6) met haar auto in de sloot terecht gekomen. Ze raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 08.40 uur op de Deventerweg. Getuigen hadden gezien dat de bestuurster slingerend over de weg reed vanaf Laren. In een bocht kwam ze in de berm terecht en belandde in de sloot. De vrouw werd door omstanders uit haar auto geholpen, omdat de auto begon te roken. De vrouw had een pijnlijke arm en pijn op de borst. Ze werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat de vrouw verklaarde medicijnen te hebben gebruikt en de politie het gebruik van andere stoffen waaronder drugs niet uitsluit, is in het ziekenhuis een bloedproef van de bestuurster afgenomen. De uitslag wordt over enkele dagen verwacht.

|     |Lochem - Vrouw raakt bekneld tussen twee auto's           |
Een 61-jarige inwoonster uit Lochem raakte woensdagmiddag (6/6) gewond aan haar benen nadat ze bekneld raakte tussen twee auto's. De vrouw werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 15.55 uur op parkeerplaats op het Graafschapsterrein. Een 89-jarige automobilist uit Lochem reed op de parkeerplaats achteruit en wilde inparkeren in een parkeerhaven. Hierbij raakte hij een geparkeerde auto en reed vervolgens met de achterzijde van de auto tegen de Lochemse, die op dat moment de boodschappen in haar auto deed. Het gevolg was dat de vrouw bekneld raakte tussen de twee auto's en letsel opliep aan haar benen. Vervolgens is de auto van de vrouw doorgeschoven tegen een andere geparkeerde auto. De vrouw werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het rijbewijs van de 89-jarige automobilist werd ingevorderd.

|     |Warnsveld - Inbreker meldt zich bij politie Deventer      |
Een 45-jarige man uit Amersfoort heeft zich woensdagavond (6/6) gemeld bij de politie in Deventer. De man verklaarde ingebroken te hebben in een huisje in Warnsveld en een zwarte opoe-fiets weggenomen te hebben bij het station in Zutphen.

De politie in Warnsveld onderzocht na de melding de woning in Warnsveld en er bleek inderdaad ingebroken te zijn. De bewoner was afwezig. De man uit Amersfoort werd in verband met het verdere onderzoek ingesloten.

EINDE BERICHTEN


---


---


---

---- --