Time : 14:03:53
Date : 07 June 2007
Sender Name: pharma.be

Herman Van Eeckhout Adjunct-Algemeen Directeur pharma.be

Herman Van Eeckhout, directeur geneesmiddelenbeleid en hoofd van de economische dienst van pharma.be, werd gepromoveerd tot adjunct-algemeen directeur van pharma.be

Deze promotie is de beloning voor de unieke expertise die Herman Van Eeckhout over de jaren heen heeft opgebouwd bij pharma.be Hij zet zich reeds gedurende 20 jaar met hart en ziel in voor pharma.be en voor de farmaceutische industrie in België.

Herman Van Eeckhout vereenzelvigt de expertise inzake gezondheid- en geneesmiddelenbeleid van pharma.be
Hij heeft jarenlang de evoluties en de veranderingen ter zake van nabij opgevolgd en zal dit in de toekomst, samen met het hele pharma.be team, blijven doen.

Met deze aanstelling bestendigt pharma.be zijn deskundigheid over gezondheid- en geneesmiddelenbeleid en bevestigt het zijn engagement in het maatschappelijk debat hieromtrent.

H. Van Eeckhout voltooide zijn studies aan de KU Leuven als licentiaat in de Rechten en de Economische wetenschappen. Hij startte zijn carrière als wetenschappelijk medewerker in het onderzoeksteam van professor H. Daems. In 1986 kwam hij het team van pharma.be (toen AVGI) versterken. Sindsdien verrijkt hij de economische deskundigheid binnen onze vereniging.