Inventum heeft de oplossing voor koolmonoxide vergiftiging


07.06.2007 / 14:19 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Inventum b.v.

Inventum b.v.

Inventum heeft de oplossing voor koolmonoxide vergiftiging ontstaan door onjuist gebruik van open keukengeisers: de Inventum Aqua Safe boiler, een innovatief en veilig alternatief.

Inventum aqua safe boiler: spaart levens en het milieu

Nooit meer koolmonoxideproblemen dankzij de Inventum aqua safe boiler

Bilthoven, 7 juni 2007 - Elk jaar weer vallen er enkele doden te betreuren door onjuist gebruik van gasgeisers. Vaak is de oorzaak onvoldoende ventilatie van de binnenruimte. Om deze tragische en veelal onnodige incidenten te voorkomen, heeft Inventum gezocht naar een technische oplossing die niet alleen veilig is voor de mens, maar ook voor het milieu. Uiteraard moest deze oplossing ook voldoen aan praktische eisen als eenvoudige installatie op de plaats van de gasgeiser en onderhoudsvriendelijkheid. Het resultaat is even revolutionair als doeltreffend: de Inventum Aqua Safe boiler met een gepatenteerd hydroblok voor efficiënt waterverbruik.

Vier sterke troeven met de Inventum aqua safe boiler: Veiligheid, gezondheid, milieu en comfort

De sterke punten van de Inventum Aqua Safe boiler:

- Slim ontwerp garandeert gemakkelijke plaatsing op de plek van de gasgeiser

- De Inventum Aqua Safe boiler is elektrisch: geen koolmonoxideproblemen en geen afvoer van verbrandingsgassen

- Zeer onderhoudsvrij

- De Inventum Aqua Safe boiler bespaart op energiekosten door efficiënter watergebruik en door beperking van ventilatie-verliezen
- Geavanceerde elektronica zorgt voor legionella bescherming
- Automatische nachtstroom

- Geen extra elektrische groep nodig

Met de Inventum Aqua Safe boiler biedt Inventum een geavanceerd en rendabel geiser alternatief voor al die gevallen waar elektrische boilers en andere apparatuur niet wenselijk of niet haalbaar blijken te zijn. Daarmee is de Inventum Aqua Safe boiler juist in bestaande woningen een veilig alternatief.
De landelijke introductie van de Inventum Aqua Safe boiler staat gepland voor september 2007. Voor het installerend publiek wordt de Aqua Safe boiler getoond op de VSK 2008.

/////////////////////////////////////