Politie Limburg-Zuid

Datum donderdag 7 juni 2007

Maastricht; vrouw bijt aanrander in de vinger

Afgelopen nacht rond 24.00 uur heeft een 24-jarige vrouw uit Maastricht zich tegen een aanrander verweerd door hem hard in zijn vinger te bijten. Dit gebeurde op de Limburglaan in Maastricht. De vrouw liep op de stoep in de richting van de Hoge Weerd toen zij werd aangesproken door een onbekende man. De man werd handtastelijk en toen het slachtoffer zich wilde verweren ontstond een schermutseling. Hierbij heeft ze de man tot bloedens toe in zijn vinger gebeten. Tijdens de schermutseling kwam vermoedelijk een bromfiets voorbij rijden. De man liet hierop de vrouw los en rende weg in de richting van de Hoge Weerd. De politie is dringend op zoek naar mensen die meer informatie over deze dader hebben. Het signalement van de man is: Een blanke man, circa 40 jaar, 1.80m - 1.90m lang, kalend, gekleed in een zwarte lederen jas met daaronder een roodkleurig geruit shirt en een donkerkleurige broek. De man moet aan een van zijn vingers een bijtwond hebben. Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900 - 8844(lokaal tarief)

Kerkrade; Man rijdt dwars over rotonde

Een 25-jarige man uit Heerlen is afgelopen nacht met zijn auto dwars over een rotonde gereden op de Hamstraat in Kerkrade, waarna de auto met behoorlijke schade op het fietspad tot stilstand kwam.

De man verklaarde dat hij plaatselijk niet bekend was, waardoor hij te laat de rotonde had gezien. Ademanalyse wees uit dat de man teveel had gedronken. Bovendien bleek hij een boete van ruim 300 Euro nog te moeten betalen. Hij betaalde de openstaande boete meteen en moest zijn rijbewijs en autopapieren inleveren. Zijn auto werd door een bergingsbedrijf afgesleept

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --