Hypoallergene producten steeds gewoner in huishouden


07.06.2007 / 15:00 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ambi pur

Ambi pur

Ambi Pur zet stap naar puur natuur
Hypoallergene producten steeds gewoner in huishouden

juni 2007 - De trend van mild, hypoallergeen en puur natuur zet nu ook door in huisparfums. Marktleider Ambi Pur introduceert Puresse; de eerste generatie hypoallergene luchtverfrissers met pure en zachte geuren. Naast sterk geparfumeerde huisgeuren kunnen consumenten nu ook kiezen uit lichte, sensitieve varianten.

Hoewel de trend naar puur natuur in voedsel, bodylotions en schoonmaakmiddelen allang zijn doorbraak bereikt heeft, was deze trend nog niet doorgezet binnen de categorie luchtverfrissers. Consumenten hebben behoefte aan een ruime keuze uit sterkere, lichte, milde en natuurlijke producten. Ook bestaat er steeds meer vraag naar producten die zacht zijn voor de huid. Ambi Pur is de eerste huisparfumeur die een hypoallergene(1) productlijn introduceert, gebaseerd op pure ingrediënten.

Air en Cotton
Ambi Pur Puresse is verkrijgbaar in de geuren Air en Cotton en wordt aangeboden in drie varianten: als aërosol, als elektrische luchtverfrisser en als luchtverfrisser voor in de auto. De producten zijn, eveneens in navulverpakkingen, vanaf medio juni verkrijgbaar bij alle drogisterijen en supermarkten.