Samas NV

Samas neemt deel aan 100% DESIGN

HOUTEN - Op 7, 8 en 9 juni a.s is het zover: de zesde editie van de 100% Design beurs vindt plaats in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Gedurende drie dagen tonen fabrikanten, ontwerpers, importeurs en agenten de nieuwste designproducten. Kantoorinrichter Samas daagt bezoekers uit het ultieme experience gevoel te beleven.

`R-U experienced?' Dat is de vraag die kantoorinrichter Samas de bezoekers stelt. Aan een lange tafel en in een filmische jaren zeventig setting wordt de bezoeker uitgedaagd zijn/haar creatieve ideeën tot uiting te brengen. Durft u het aan? Bezoek Samas tijdens de 100% Design beurs, stand V42. `R-U experienced' is een samenwerking tussen Leoxx en Samas. Mede standpartners zijn AVEX, SAB Catering en Arpalight.

100% Design is het enige vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. In een authentiek monumentaal pand in de architectuurhoofdstad van ons land tonen vakgenoten de nieuwste designontwikkelingen op het gebied van meubilair, sanitair, keukens, licht, geluid, textiel, materialen en vloeren. In drie dagen tijd maakt een breed vakpubliek kennis met de laatste architectonische hoogtepunten. Naar verwachting brengen ook dit jaar ruim 7000 geïnteresseerden een bezoek aan hét designevenement van Nederland.

Met een designwedstrijd, een campsite voor jonge deelnemers en een off site programma waarbij het mogelijk wordt een bezoek te brengen aan andere inspirerende locaties in Rotterdam is het vakevenement meer dan een beurs. Het evenement is niet alleen productgericht, maar speelt in op de beleving en geeft jonge deelnemers een kans op naamsbekendheid.

100% Design vindt plaats in de monumentale koffie- en tabaksfabriek van Nederland,
de Van Nelle Ontwerpfabriek, Van Nelleweg 1, Rotterdam. Meer informatie: www.100procentdesign.nl

Bezoek Samas

Facility Management Marktevent
19 september 2007

Copyright © 2007 Samas