Assortiment kaartdata Bridgis nu vrijwel compleet


TIEL, 20070607 -- Bridgis heeft recent de samenwerking met de Topografische Dienst Kadaster hernieuwd. Deze samenwerking maakt het assortiment kaartdata van Bridgis nu vrijwel compleet. Na een onderbreking van enkele jaren zet zij de relatie voort die al sinds 1994 bestaat.

De productrange bevat alle schalen topografische kaarten in zowel raster als vectorformaat, wegenkaarten van Navteq en kaarten van postale en bestuurlijke en administratieve gebiedsindelingen. Daarnaast maakt de samenwerking het nu mogelijk om Topvector en Toprasterbestanden te verkrijgen via de onlangs vernieuwde versie van de online datashop DSP van Bridgis. DSP is het centrale punt op internet voor het bestellen van data, het maken van analyses, het geocoderen van adressen en het in kaart brengen van projectdata.

Bridgis is marktleider in het ontwikkelen, combineren en toegankelijk maken van geografische informatie.Bridges integreert geografische databestanden van gerenommeerde datapartners in een online datanetwerk, ontwikkelt innovatieve geo-webdiensten en levert geo-data op maat. Bridgis stelt met haar online dienst DSP haar klanten in staat zeer nauwkeurige en betrouwbare selecties en analyses te maken.





Bridgis bv