Ingezonden persbericht


Benoemingen sales team De Boer Tenten

Alkmaar, 7 juni 2007 - De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie voor evenementen en zakelijke toepassingen, heeft met een drietal nieuwe benoemingen binnen de afdelingen sales en project management gekozen voor een verdere professionalisering van de organisatie, en een verankering van de specifieke vakkennis en ervaring binnen deze afdelingen.

Marc van Raaij (41) is benoemd tot Sales Manager Events. Van Raaij heeft bij verschillende werkgevers ervaring opgedaan binnen de hospitality branche alvorens in 2001 als Account Manager bij De Boer Tenten in dienst te treden. In zijn nieuwe rol zal hij, naast het leveren van een bijdrage aan de account managementstrategie van De Boer, het sales team Events en de afdeling sales support aansturen.

Barbara Kalksma (30) is benoemd tot Senior Account Manager. In deze functie wordt zij voornamelijk verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbouwen van contacten met bestaande relaties.

Kim Stoop (30) heeft de functie van Senior Project Manager gekregen. Een rol waarbij zij een grotere verantwoordelijkheid zal dragen ten aanzien van grotere, complexe projecten en een verdere professionalisering van project management binnen De Boer Tenten.

Marjolein Goos, Sales en Marketing Director van De Boer: "Naast een erkenning van de belangrijke rol die deze mensen vervullen voor De Boer, zorgen we er met deze benoemingen voor dat de aanwezige vakinhoudelijke deskundigheid en ervaring optimaal kunnen worden ingezet ten behoeve van onze klanten, waarmee wij het kwaliteitsniveau van onze dienstverlening verder verhogen."

Foto v.l.n.r: Barbara Kalksma, Marc van Raaij, Kim Stoop: http://www.persinfo.nl/upload/1181137616

Over De Boer
De Boer is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en tijdelijke winkels. Opgericht in 1924 en met hoofdkantoor in Alkmaar, heeft het bedrijf eigen kantoren in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Frankrijk, Spanje en Zweden. De Boer heeft internationaal meer dan 350 medewerkers en tijdens het hoogseizoen loopt dit nog eens met 150 tijdelijke krachten op. NPM Capital is sinds augustus 2005 grootaandeelhouder.

Voor meer informatie of fotomateriaal:
Marjolein Goos
De Boer Tenten B.V.
marjolein.goos@deboer.com
Telefoon: 072-5400444