Time : 09:08:08
Date : 07 June 2007
Sender Name: Kate Thomas @ Kleyn

Signalisatiebedrijf wordt geviseerd door prive relatie met bekende vlaming

Namens de NV Janssens wensen wij te reageren op berichten die zijn verschenen in de pers.

Het Dendermondse gerecht is één maand geleden een onderzoek gestart naar vermeende onregelmatige kasstromen bij ons bedrijf. Dit onderzoek is lopende en daarover werd tot op heden door de onderzoeksrechter nog geen enkele officiële uitspraak gedaan noch vonnis geveld. Tot op heden is het onderzoek geheim en heeft de NV Janssens geen inzage in het dossier. Aantijgingen van welke aard ook kunnen dus niet worden weerlegd noch toegelicht.

Wij betreuren daarom de sfeerschepping in de pers naar de levensstijl van onze zaakvoerder de heer Glenn Janssens. De NV Janssens, een bedrijf dat bestaat sedert 1955 werd in 1994 opgevolgd door de derde generatie namelijk door Glenn Janssens die van dit bedrijf, een succesbedrijf heeft gemaakt waar 200 mensen tewerkgesteld zijn. Welke hobbies of sporten onze zaakvoerder ook mogen beoefenen, beschouwen wij als zijnde tot de persoonlijke levenssfeer van Glenn Janssens te behoren.

Zijn levenspartner Ilse De Meulemeester, TV presentatrice en mediafiguur werd in deze ook genoemd. De interieurwinkels van mevr. De Meulemeester zouden in deze ook worden geviseerd. Nochtans hebben beide vennootschappen geen financiële noch enige commerciële relatie met elkaar. Beide levenspartners zijn ook niet gehuwd en zijn financiëel volledig onafhankelijk van elkaar.
De Procureur des Konings te Dendermonde heeft inmiddels verklaart dat Ilse De Meulemeerster geen enkel uitstaan noch het voorwerp is van enig strafrechterlijk onderzoek zoals in bepaalde pers is verschenen.

Het bedrijf en de commerciële afdeling betreuren met deze de desinformatie in de media en de beïnvloeding naar de markt en de klanten met wie wij reeds jaren een zeer betrouwbare en wettelijke relatie hebben opgebouwd.

Wij hopen dat het signalisatiebedrijf NV Janssens, die marktleider is in zijn sector, zijn rol als goed draaiend bedrijf zal kunnen verder zetten. Dat onze medewerkers niet onder onnodige en onterechte druk zullen worden gezet en hun goede naam en faam niet zonder enige grond wordt besmeurd. Wij verklaren hierbij dat de NV Janssens alles in het werk zal stellen om samen te werken met het gerechterlijk onderzoek en vertrouwen erop dat het onderzoek in alle sereniteit zal verlopen.

Hoogachtend,
De raad van bestuur van NV Janssens