Gemeente Heemstede


Wijzigingen in plan Kop Blekersvaart
8 tot 10 juni: zusterstad Bad Pyrmont komt op bezo Uitnodiging afscheidsreceptie Nera Otsen
Kookadvies drinkwater voor Leidsevaartweg 1 t/m 77 Gemeente gesloten 17, 18 en 28 mei 2007
Nieuwe PvdA-wethouder: Sjaak Struijf
Energiebus langs scholen

Wijzigingen in plan Kop Blekersvaart

In september 2006 stelde het college van B&W het herinrichtingsplan voor de Kop Blekersvaart vast. Volgens planning zouden de werkzaamheden komende zomer starten, zodat het werk aansluit op de herinrichting van het zuidelijk deel van de Blekersvaartweg. Door nieuwe ontwikkelingen, waaronder de nieuwbouwplannen van Albert Heijn, is de planning echter deels veranderd.

Uitstel herinrichting rond de vestiging Albert Heijn Het terrein rond de vestiging van Albert Heijn krijgt voorlopig geen nieuwe bestrating. Dit heeft te maken met de plannen van Albert Heijn om het pand aan de Blekersvaartweg te vervangen. Dit werk wordt uitgesteld tot het moment dat de nieuwbouw van Albert Heijn vergevorderd is, zodat de bouw geen schade veroorzaakt aan het nieuwe wegdek. Albert Heijn zal tijdens de bouwperiode vermoedelijk tijdelijk een andere locatie betrekken. Het is nog niet bekend waar. De verwachting is dat het werk aan de weg nu in 2010 uitgevoerd wordt.

Wijzigingen inrichtingsplan
Er zijn nog een aantal wijzigingen in het inrichtingsplan doorgevoerd. Deze hebben betrekking op de inrichting van de buitenruimte rondom de appartementencomplexen Nova Arkadia en Blekershof. Deze wijzigingen zijn tot en met 15 juni a.s. in te zien in het gemeentekantoor aan de Havenstraat 87. Omwonenden zijn persoonlijk per brief geïnformeerd.

Zie ook: werkzaamheden Blekersvaartweg

---