KNHS


Nationale scholenconcours aanstaande vrijdag op KNHS centrum in Ermelo 7 juni 2007

ERMELO (KNHS)- Studenten van het Groenhorst College organiseren op vrijdag 8 juni in Ermelo de derde editie van het Nationaal Scholenconcours. Het sportieve treffen tussen verschillende teams van de Paardenhouderij-opleidingen in Nederland is twee jaar geleden opgezet door docenten en leerlingen van de Groene Welle en bleek meteen al een succes.

Vorig jaar nam NHB Deurne de organisatie op zich en dit jaar dus het Groenhorst College uit Barneveld. Ook dit jaar zullen de entourage van het KNHS-centrum, de enthousiaste organisatie en de vele deelnemers zeker weer voor een mooi evenement zorgdragen.
Het Groenhorst College zelf is met zes teams koploper qua aantal ingeschreven teams per school. NHB Deurne en de Groene Welle volgen met ieder vijf teams. Of deze kwantiteit ook kwaliteit garandeert, zal vrijdagmiddag pas duidelijk worden.
Om 10.00 uur wordt begonnen met de verschillende onderdelen als dressuur, springen, de kennisquiz, het voorbrengen, beoordelen en het vrijspringen. Rond 16.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Klik hier voor de website van het nationale scholenconcours.