Gemeente Bussum

Crailoseweg afgesloten

De Crailoseweg is het komende weekend, 8 tot en met 11 juni, afgesloten ter hoogte van het viaduct onder de A1.

Rijkswaterstaat verbreedt het viaduct Crailoseweg op de A1, om de vluchtstrook op de A1 te verbreden. Dit is nodig om de veiligheid te verbeteren en de veiligheid voor hulpdiensten bij calamiteiten te garanderen. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats aan de onderkant van het viaduct, vanaf de Crailoseweg (N527).

Weekendafsluiting Crailoseweg

Voor het verbreden van het viaduct is het nodig betonnen liggers in te hijsen. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is gedurende het weekend van vrijdag 8 juni 21.00 uur tot en met maandag 11 juni 05.00 uur de Crailoseweg ter hoogte van het viaduct in beide richtingen gesloten voor alle verkeer. Dit geldt ook voor afrit 8 op de A1 vanuit Amsterdam. Dit is nodig omdat de aannemer de liggers naast het viaduct moet plaatsen. De werkzaamheden veroorzaken nauwelijks geluidshinder.

Het verkeer wordt omgeleid via de gele borden.

Meer informatie

Voor informatie en/of vragen over de werkzaamheden van Rijkswaterstaat kunt u gratis bellen met het landelijke informatienummer 08008002 of kijk op onze website www.vanAnaarBeter.nl. Hier vindt u ook actuele informatie over wegwerkzaamheden in andere regios.