Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Persbericht: Publiekswedstrijd tijdens verrukkelijke aspergeweken van De Groenteman groot succes
Datum: 07/06/2007

In het kader van de collectieve promotiecampagne âJe koopt ât lekkerst bij De Groentemanâ van het HBD is een landelijke prijsvraagactie georganiseerd. Tijdens de Verrukkelijke aspergeweken van De Groenteman in mei zijn deelnamekaarten verspreid via groentewinkels en marktkramen. Door het beantwoorden van 4 vragen over asperges, maakten klanten van De Groenteman kans op een culinair weekendarrangement of een van de andere 50 aspergeprijzen. Maar liefst 6.500 consumenten stuurden de wedstrijdkaart in.

Dick Meulblok, voorzitter van de Commissie AGF-Detailhandel van het HBD, heeft een waardecheque voor een culinair weekendarrangement voor 2 personen in Limburg overhandigd aan de winnaar van de aspergeprijsvraag, mevrouw Van Geelen-Kroes uit Ridderkerk. De prijs werd uitgereikt in groente- en fruitspeciaalzaak Van Gelder in Ridderkerk.

De winnaars van de overige 50 aspergeprijzen hebben persoonlijk bericht ontvangen en staan vermeld op www.degroenteman.nl. De publiekswedstrijd is mede mogelijk gemaakt door Asparagus Centre, die zorgt voor de promotie van de Nederlandse asperges.