AutoRai

Skoda Roomster Style+: in stijl op vakantie

(6/8/2007)
Wie het vakantiegeld graag in de portemonnee houdt, is bij Skoda aan het juiste adres. Want wie nu een nieuwe Skoda Roomster Style bestelt, kan zonder meerprijs kiezen voor het aantrekkelijke +-pakket. Het consumentenvoordeel hiervan bedraagt 980 euro. Wie vóór 30 juni beslist, krijgt er bovendien een gratis ViaMichelin navigatiesysteem bij. Met het bespaarde geld kan de koper in stijl op vakantie. Er is al een Roomster Style+ vanaf 18.175 euro.

De Skoda Roomster wordt geroemd door zijn frisse uitstraling, de goede rijeigenschappen en vooral de riante binnenruimte voor personen en hun bagage. Daar komt bij dat ook in deze modellijn niet wordt getornd aan de bekende Skoda-waarde van kwaliteit en comfort tegen een scherpe prijs. Met de Roomster Style+ wordt deze waarde opnieuw kracht bijgezet.

Het Style+-pakket bestaat uit de 15-inch lichtmetalen velgen 'Avior', sportieve dakrailing, Sunset (extra donker getinte achterportierramen en achterruit) en het pakket Overhead II. Dit laatste bestaat uit vier handgrepen in de hemelbekleding, achter inclusief jashaken, twee leeslampjes vóór, een leeslampje middenachter en een make-up spiegel in de zonneklep aan passagierszijde. Bij elkaar opgeteld vertegenwoordigen deze accessoires een bedrag van 980 euro.

Wie nu een nieuwe Roomster Style+ bestelt, betaalt echter geen meerprijs. Wie vóór 30 juni beslist, krijgt er bovendien een draagbaar ViaMichelin navigatiesysteem ter waarde van 670 euro bij. Eveneens zonder meerprijs, waardoor het totale consumentenvoordeel oploopt tot 1.650 euro.

Style
Alle extraâs van het Style+-pakket komen bovenop de al rijke standaarduitrusting van de Roomster Style, die voorziet in zaken zoals airbags rondom, ABS en MSR, mistlampen vóór, boordcomputer, halfautomatische airconditioning, gekoeld dashboardkastje, cruise control en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Bovendien zijn in de Style-versies het vierspaaks stuurwiel, de versnellingspook, de manchette van de versnellingspook en de greep van de handrem in leer uitgevoerd. De pookknop is zilverkleurig.

De Roomster Style+ is leverbaar met keus uit drie benzine- en drie dieselmotoren met vermogens tussen 51 en 77 kW. De twee sterkste diesels zijn ook leverbaar met dieselpartikelfilter, een Tiptronic automaat is leverbaar op de 1.6 77 kW 16V benzineversie.

Prijzen
De prijzen voor de Skoda Roomster Style+ beginnen bij 18.175 euro voor de 1.2 51 kW 12V benzine-uitvoering. De 1.4 TDI 51 kW PD diesel is er vanaf 21.925 euro. Overigens beginnen de prijzen van de Roomster al bij 16.375 euro voor de 1.2 51 kW 12V.