Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Lochem - Minderjarig meisje aangerand                     |
De politie in Lochem is een uitvoerig onderzoek gestart naar de aanranding van een minderjarig meisje uit Lochem door een nog onbekende man. Het slachtoffer fietste donderdagmiddag (7/6) kort na 16.30 uur op de parallelweg langs de Zutphenseweg en werd daar door een automobilist de berm ingereden waarbij ze kwam te vallen. De bestuurder nam haar vervolgens mee in een daar gelegen bosje waar hij haar heeft aangerand.

Het meisje wist op eigen gelegenheid naar huis te gaan waarna de politie werd ingeschakeld.

Tot laat in de avond heeft de politie daar op de plaats van het misdrijf (net buiten de bebouwde kom van Lochem in de richting Zutphen) nader onderzoek verricht.

Ook op vrijdagochtend en vrijdagmiddag (8/6) heeft de politie ter plaatse nader onderzoek verricht. De verdachte is na het misdrijf met zijn auto verdwenen. Het gaat vermoedelijk om een lichtkleurige personenauto, met een buitenlands kenteken. De politie is op zoek naar tips en getuigen die donderdagmiddag tussen 16.00 en 18.00 uur op de parallelweg langs de Zutphenseweg iets van het incident hebben gezien. Ook getuigen of passanten die tussen die tijdstippen een lichtkleurige personenauto met buitenlands kenteken op de parallelweg hebben gezien, wordt gevraagd te bellen via 0900-8844.

bert top 055 - 548 60 58

---- --