Politie Gelderland-Zuid

Politie heeft het druk met uitgaanspubliek

Nijmegen, 08-06-2007 o In de nacht van donderdag op vrijdag had de politie de handen vol aan een aantal incidenten in het centrum.

In de Molenstraat werd een 21-jarige Nijmegenaar aangehouden, die ervan verdacht wordt een portier met de dood bedreigd te hebben. De man bleek bij aankomst op het bureau ook nog een hoeveelheid cocaïne in zijn bezit te hebben. De portier deed aangifte.

Later die nacht deden twee andere portiers aangifte. Zij grepen in bij een vechtpartij en werden geslagen en geschopt. De ene portier liep hierbij een spierscheuring in zijn duim op, de andere kreeg een klap tegen zijn slaap. De politie heeft twee verdachten aangehouden, een 20-jarige man uit Linden en een 20-jarige man uit Cuijk.

En weer later zag een agent hoe een 24-jarige Nijmegenaar een klap uitdeelde aan een 20-jarige plaatsgenoot, die hierdoor een bloedende wond aan zijn wenkbrauw opliep. De man werd direct aangehouden.

Tenslotte werden twee mannen op Mariënburg mishandeld door twee anderen. Zij liepen vanaf het Koningsplein richting Mariënburg toen ze onenigheid kregen met twee andere mannen. Beiden werden vervolgens geslagen en geschopt. De daders gingen er vandoor richting Arsenaal. De politie onderzoekt nog wat er bij de diverse incidenten nu precies gebeurd is. (02)

Laatst gewijzigd 08-06-2007 10:36 | © Politie Gelderland-Zuid |