Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 8 juni

BERGEN OP ZOOM, 8 juni 2007

Vrouw aangehouden voor huiselijk geweld

ROOSENDAAL: De politie hield op donderdag aan het einde van de middag een vrouw aan in haar woning in Langdonk-West. Ze wordt ervan verdacht diezelfde middag haar partner te hebben mishandeld. De 36-jarige Roosendaalse vrouw belde de politie om melding te maken van mishandeling door haar partner. De vrouw was onder invloed en mishandelde de 42-jarige man in de woning in het bijzijn van de inmiddels gearriveerde politiemensen. Ze duwde hem en gaf hem meerdere klappen in het gezicht. De vrouw is aangehouden en inverzekering gesteld. De man heeft aangifte tegen haar gedaan.

Dronken bestuurder aangehouden

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op vrijdag even na 03.00 uur een 36-jarige man aan op de Westersingel. Uit een blaastest bleek dat de bestuurder teveel had gedronken. Hij moest mee naar het politiebureau voor een ademanalyse. De uitslag hiervan bedroeg 640 ug/l. De automobilist kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs is ingevorderd. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Man aangehouden voor poging tot stelen fiets

ROOSENDAAL: Een getuige belde vrijdagochtend omstreeks 05.00 uur de politie om te melden dat een aantal jongeren fietsen aan het stelen waren in de Stationsstraat. De politie kon een 19-jarige man uit Roosendaal aanhouden. De man bekende de poging tot fietsendiefstal en is na verhoor in vrijheid gesteld. Hij kreeg een dagvaarding.

Man aangehouden na belediging

BERGEN OP ZOOM: De politie hield op vrijdagochtend een 38-jarige man uit Bergen op Zoom aan voor belediging. De man wilde aangifte doen op het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan. Hij gedroeg zich verbaal agressief. Toen de politiemensen hem meerdere malen verzochten zich uit het politiebureau te verwijderen, weigerde hij dit. Toen hij hierbij ook nog beledigingen uitte richting de politie werd hij aangehouden. Enkele uren later is hij na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Winkelpersoneel houdt man aan voor bedreiging.

ROOSENDAAL: Medewerkers van een supermarkt aan de Rembrandtgalerij hielden op vrijdagmiddag een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De man was niet tevreden over een aankoop en ging verhaal halen. Toen dit niet naar zijn zin verliep bedreigde hij het personeel. Hierop is hij aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Inge Rijgersberg