Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Inbraken

Ruurlo, 08-06-2007 o In Ruurlo is in de nacht van woensdag 6 juni op donderdag 7 juni ingebroken in verschillende woningen en in een bedrijfspand

Uit een woning aan de Peppelenhof werd een tas met daarin een portemonnee en bankpasjes weggenomen. De daders konden vermoedelijk via een niet afgesloten deur in de woning komen.De tas werd later teruggevonden op de Willem Alexanderlaan, maar het geld dat in de portemonnee zat en de bankpasjes waren verdwenen.

Van een woning aan de Haarskamp werd een deur geforceerd, waarna de daders de autosleutels wegnamen. Vervolgens werd een donkergrijze Volvo V50 voorzien van het kenteken 74-RB-RB weggenomen.

Van een woning aan de Henri Dunantlaan werd het slot van de garagedeur verbroken. Hier namen de daders een aantal jassen weg welke later werden aangetroffen op de Burgemeester van Tuijl van Serooskerkenweg.

Ook werd ingebroken woningen aan de Burgemeester van Tuijl van Serooskerkenweg en de Willem Alexanderlaan en een bedrijfspand aan de Henri Dunantlaan. Uit deze panden werd niets weggenomen. Of er een verband bestaat tussen de inbraken, wordt nader onderzocht.