Voor vaderdag automodel uit zijn geboortejaar via onderwegnieuws.nl


ALMERE, 20070608 -- Volgende week zondag is het weer Vaderdag. Voor degenen die dit jaar iets anders willen geven dan de gebruikelijke aftershave of boek heeft OnderwegNieuws.nl de automodellen op jaar gezet. Voor auto´s uit het geboortejaar zoals bijvoorbeeld de Oldsmobile Rocket 88 uit 1950 of de Lincoln Cabrio uit 1956. Of de eerste auto van Pa. Bijvoorbeeld de Peugeot 404 Berline uit 1965 of de Audi 80 GT uit 1972. Volop keuze, ook voor de fans van bijvoorbeeld de Simca. De meeste automodellen zijn direct leverbaar.

Over OnderwegNieuws.nl

www.onderwegnieuws.nl is de onderweggids voor de zakelijke weggebruiker. Met de laatste file-informatie en een overzicht van locaties aan of op maximaal 10 minuten afstand van de snelweg. Handig om af te spreken voor een zakelijke bespreking, lunch of diner.

OnderwegNieuws.nl is ook gestart met de wekelijkse OnderwegNieuwsBrief. In deze gratis e-mailnieuwsbrief elke week allerlei handige informatie voor de automobilist zoals de belangrijkste wegwerkzaamheden voor de komende week, het laatste (auto)nieuws, een opfrisser van een verkeersregel,- nieuwe gadgets en aanbiedingen voor onderweg