Ingezonden persbericht


Extra ingelaste data workshop Begrip & Balans

De workshop Begrip & Balans, georganiseerd door Pleasure Gaits in Hechtel, is enkele malen gegeven en vol lof ontvangen. In april 2007 vonden zowel de 1- als de 2-daagse versie van de workshop plaats die in no-time volgeboekt waren. Dankzij de lovende reacties en vele verzoeken worden er dit seizoen nog 2 extra workshops van de 2-daagse workshop Begrip & Balans ingelast.

Voor iedereen die altijd al zou willen weten waarom een paard op een bepaalde manier op je reageert, hoe je daar mee om kan gaan en hoe je een betere relatie en houding zowel naast als op het paard kan krijgen is dit een unieke gelegenheid. Tijdens de workshop Begrip & Balans kun je onder begeleiding van Centered Riding Instructrice Sandra van den Hof spiegelen met Tennessee Walking Horses.

In april waren we alle dagen voorzien van stralend weer. Cursisten konden in alle rust werken aan hun eigen balans zowel op de grond als te paard. Geestelijke als lichamelijke blokkades werden boven tafel gehaald die in sommige gevallen nog niet (bewust) bekend waren bij de cursist zelf. Bewustwording hierin is de eerste stap naar verandering. De Tennessee Walking Horses zetten hun beste beentje voor en spiegelden soms glashard maar altijd weer kraakhelder. Foto's en reacties van de 1 daagse workshop vind je hier. Beeldmateriaal en reacties van de 2-daagse workshop zijn online op deze pagina te bekijken.

Wegens succes herhaald!
Dankzij de lovende reacties en vele verzoeken worden er dit seizoen nog 2 extra workshops van de 2-daagse Begrip & Balans ingelast en wel op 8-9 juni en 17-18 augustus. Voor wie de workshop gemist heeft krijgt alsnog de gelegenheid om deze bijzondere dagen mee te maken om samen met Pleasure Gaits met meer begrip op weg naar balans te gaan.

Voor meer informatie en aanmeldingen neem kontakt op met Sandra van den Hof, Pleasure Gaits, Kamertstraat 20, B-3940 Hechtel | +32 (0)11 666 158 | www.pleasuregaits.com

----------
Over Pleasure Gaits:
Pleasure Gaits is gelegen in het prachtige natuurgebied 'De Kempen' vlak over de grens in België. Hier geeft Sandra van den Hof met haar Tennessee Walking Horses houding- en zitlessen, trainingen en workshops met als doel mensen bewuster om te laten gaan met dieren, paarden in het bijzonder.

De paarden die voor de workshops worden ingezet zijn Tennessee Walking Horses, een in Europa nog vrij zeldzaam maar steeds populairder wordend Amerikaans gangenpaardenras. Naast het comfortabele gangwerk van deze paarden wat tevens drempelverlagend werkt, zijn ze zeer goed in het spiegelen van hun begeleider of ruiter dankzij hun mensgerichte en werkwillige karakter. Sandra van den Hof heeft reeds 15 jaar ervaring in het rijden met gangenpaarden, heeft wereldwijd clinics en trainingen gevolgd oa bij verschillende bekende zit- en houding experts. Sandra beschikt over een TWHBEA Instructeurs licentie voor Tennessee Walking Horses en is tevens Centered Riding® Instructeur Level I.

De workshops bij Pleasure Gaits focussen zich op het begeleiden van mensen om deze op een natuurlijke en humane wijze te leren omgaan naast én op het paard. Naast houding- en zitlessen begeleidt Sandra van den Hof tevens mensen die door blokkades, angst of lichamelijk letsel weer terug in het zadel willen kruipen. Dit kan individueel of in groepsverband dmv workshops. Bij Pleasure Gaits is de benadering van zowel mens als dier gebaseerd op een holistische visie.

Ter ondersteuning van bovenstaande verkoopt Pleasure Gaits een selectief aantal produkten die bijdragen aan de harmonie en balans tussen paard en ruiter te weten: Specialized Saddles, Balimo en HorseHairJewelry.

Sandra van den Hof
Centered Riding® Instructor
Pleasure Gaits
Kamertstraat 20
B-3940 Hechtel
België

+32 11 666 158 / +32 473 536470
www.pleasuregaits.com | www.balimo.be | www.specializedsaddles.eu | www.naturalwalkinghorses.eu