LLiNK

Rotterdam, 5 juni 2007


- PERSBERICHT -

Live verslag G8 in LLinke Soep

De G8-top in Duitsland is in alle hevigheid losgebarsten, zowel aan de onderhandelingstafel als op straat. De LLinke Soep radio-redactie volgt deze week de caravaan richting het plaatsje Heiligendam, om niets te missen van alle gebeurtenissen. Naast een bak vol reportages zit Evert Nieuwenhuis, journalist en schrijver van 'De Grote Globaliseringsgids', in de studio. Hij praat met presentator Marcel van der Steen over het nut van de G8 en de geboekte resultaten. Met gevaar voor eigen leven zorgt LLinke Soep voor een eigenzinnige visie op de G8-top. LLinke Soep is te beluisteren op vrijdag 8 juni om 20.00 uur op Radio 1.

Tijdens de G8-top nemen Bush, Blair, Putin en de andere G8-leiders op eigen houtje beslissingen die van grote invloed zijn op het leven van de hele wereldbevolking en de toekomst van onze planeet. Volg deze week daarom Marcel van der Steen en Barbara Kathmann in Duitsland via de weblog van www.llinkesoep.nl.

LLinke Soep is een jongerenmagazine over Praktisch Idealisme. LLinke Soep is iedere vrijdag om 20.00 uur te beluisteren op Radio 1. LLinke Soep is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl.


------------------------------------------


- EINDE PERSBERICHT -