LLiNK

Rotterdam, donderdag 8 juni 2007


- PERSBERICHT -

Vreemde piepers in McDonald's Kitchen

In McDonald's Kitchen, het enige kookprogramma zonder vlees en vis, test kok Andy McDonald vandaag hoever de liefde voor de pieper gaat bij een aantal boeren. Tussen de kippen en geiten op een biologische boerderij bereidt hij een bijzonder aardappelgerecht; aardappels gevuld met een saus van tomaten, uien en pijnboompitten. Een paar heerlijke bijgerechten maken de maaltijd helemaal af. Bas Westerweel ontdekt tijdens een reportage dat de aardappel alles behalve saai is, en zoveel meer dan een modderig gewas. Zullen de aardappeleters het eigenzinnige piepergerecht van Andy kunnen waarderen? Je ziet het in McDonald's Kitchen, dinsdag 12 juni om 21.55 uur bij LLiNK op Nederland 3.

McDonald's Kitchen is meer dan televisie alleen! LLiNK nodigt de kijker dan ook uit om zelf mee te doen! Op internet gaat het programma verder met lekkere recepten, shoppingtips, receptenfilmpjes, kookworkshops, receptenwedstrijden, goodies, een kookboek en nog veel meer. Ook erg handig voor in de supermarkt: het McDonald's Kitchen boodschappenlijstje per sms!

In McDonald's Kitchen trekken kok Andy McDonald en presentator Bas Westerweel 13 weken lang door het land, om de meest verrassende maaltijden te bereiden op de meest verrassende locaties. Altijd zonder vlees en vis, maar vooral met veel passie en liefde voor lekker eten.

McDonald's Kitchen is vanaf 5 juni elke dinsdag om 22.00 uur te zien bij LLiNK op Nederland 3. McDonald's Kitchen is een programma van LLiNK. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. LLiNK zendt uit op Nederland 2 en 3, Radio 1, 3FM, Radio 5 en www.LLiNK.nl


---


- EINDE PERSBERICHT -