Socialistische Partij Rotterdam

Ledenvergadering evalueert afdelingswerk

07-06-2007 * Afgelopen woensdag evalueerde de algemene ledenvergadering van de SP Rotterdam het afdelingswerk van het afgelopen jaar. Het is een druk jaar geweest, met drie verkiezingscampagnes. De SP is tweemaal overtuigend de tweede partij van Rotterdam geworden. En ondertussen ging het afdelings- en raadswerk gewoon door, met veel acties en activiteiten rond huisvesting, armoede, integratie, jongeren, openbaar vervoer en internationale solidariteit.

De ledenvergadering stelde de evaluatie vast. De volledige evaluatie is via rotterdam@sp.nl op te vragen. Vervolgens kozen de leden een kandidatencommissie, die gesprekken gaat voeren met bestuurskandidaten als voorbereiding op de ledenvergadering van woensdag 12 september. Dan kiezen de leden een nieuw afdelingsbestuur. De commissie gaat bestaan uit Ineke Palm, Oane Sikkema, Coen Bruinen, Guler Seckin en Ron Koppenhagen. Kandidaten voor het nieuwe bestuur kunnen zich tot 1 augustus melden: binnenkort volgt via deze site meer informatie.

Met verslagen en informatie over acties en activiteiten de afgelopen en komende tijd werd de ledenvergadering afgesloten. Actieve leden vertelden over scootmobiels, deurbeleid, verkeerskruisingen, huisvestingsacties, en last but not least: Irak. Daniel de Wit en Ron Koppenhagen toonden het aantal handtekeningen dat in Rotterdam is opgehaald voor een onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak: de teller stond woensdag op 20.124!