De Vries Robbé Groep NV

PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT PERSBERICHT

Schiedam, 8 juni 2006.

DVRG verkoopt deel vastgoedportefeuille aan gemeente Schiedam

Het bestuur van De Vries Robbé Groep NV ("DVRG") en het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Schiedam delen mede dat gisteren overeenstemming is bereikt, onder voorbehoud van goedkeuring door de Gemeenteraad van Schiedam, over de verkoop van de bedrijfspanden van DVRG in het winkelcentrum in de wijk Nieuwland aan het Dr. Wibautplein te Schiedam.

In het kader van de herstructurering van de wijk Nieuwland te Schiedam zijn de partijen de verkoop van een aantal winkelpanden, aan het Dr. Wibautplein, overeengekomen. Door deze verkoop kan de realisatie en herstructurering van de wijk zo spoedig mogelijk ter hand worden genomen.

Naast de verkoop aan de Gemeente Schiedam, heeft DVRG ook overeenstemming bereikt met het bedrijf A. Mol en Zoon Beheer BV uit Vlaardingen over de verkoop van een bedrijfsterrein aan de Taanderijstraat te Vlaardingen. De totale verkoopopbrengst van de beleggingsobjecten bedraagt ca. 3,5 miljoen.

Bovengenoemde transacties passen in het eerder gepubliceerde beleid om de vastgoedportefeuille van DVRG te vernieuwen.

Over De Vries Robbé Groep NV
DVRG is een investeringsmaatschappij. Investeringen vinden primair plaats in online retailing, ICT en distributie, vastgoed en kansrijke participaties. Marktomstandigheden en conjunctuur bepalen aard en niveau van de investeringen en de verkopen van belangen. In beginsel wordt gekozen voor meerderheidsparticipaties of de mogelijkheid om tot een meerderheid te komen. Resultaten zullen worden bepaald door zelfstandige omzet en opbrengsten uit verkopen. De ambitie is om de investeringen samenhangend te doen, zodat synergetische effecten kunnen worden nagestreefd.

Einde bericht
Voor verdere informatie:
De Vries Robbé Groep NV
G. Tóth, CEO 010-2469225
C.J.P.M. van der Maarel 015-2142065
info@dvrg.nl
www.dvrg.nl


---- --