Ingezonden persbericht


De Wolven zijn los
... en ze lusten hun vak rauw!

Amsterdam, 7 juni - Met de komst van De Wolven is Amsterdam een creatief bureau rijker. De Wolven is een communicatie- en PR bureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van inventieve PR campagnes en communicatiestrategieën. Eva Wolf en Leonne van de Ven zijn de drijvende krachten achter het bureau: " Wij zijn goed in het vertalen van creatieve concepten naar bruikbare middelen. In ons vakgebied zien we te vaak dat plannen niet verder komen dan ideeën op papier. Maar de kunst is juist om ze van het papier af te halen zodat ze daadwerkelijk iets opleveren voor het bedrijf".

De Wolven focust op het positioneren van organisaties, mensen en merken. Het bureau begeleidt hun klanten bij het gehele proces, van creatie tot uitvoering. Wolf en Van de Ven verdienden hun sporen in de PR- en communicatiewereld door samen 10 jaar bij Winkelman en Van Hessen te werken.

De Wolven verzorgde onder andere de publiciteit rondom de Kids' Choice Awards 2007 van MTV Networks/Nickelodeon en de PR rondom The Unheard Filmfestival. Ook het realiseren van een interne communicatieafdeling bij ABN AMRO behoort tot de huidige werkzaamheden. Andere klanten zijn bijvoorbeeld: American Express en Zaple. Wolf en Van de Ven hebben veel affiniteit met de kunstwereld. Ze verzorgen de publiciteit voor de fotografen Miloushka Bokma en Milette Raats en geven PR workshops aan kunstenaars.

De Wolven is gelanceerd door middel van een campagne met ansichtkaarten waarbij verbazing een grote rol speelt. Miloushka Bokma van House of Orange Photographers verzorgde hiervoor de fotografie. Wolf en Van de Ven: "Wij zijn los en lusten ons vak rauw".

Einde bericht
De Wolven
Ons territorium: communicatie.
Met het maximale effect.

Niet alleen praten.
Ook wat zeggen.

Creatief en reeel.
Scherp. Niet geslepen.

Zelfstandig maar niet solitair.
Kracht door bundeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
De Wolven
Eva Wolf: 06 - 148 789 46
Leonne van de Ven: 06 - 26 95 91 44

W www.dewolven.com E info@dewolven.com A Eerste Helmersstraat 242huis
1054 ER Amsterdam