Ingezonden persbericht


Rotterdam, 07 juni 2007

P e r s b e r i c h t

RNN7 en Fiscus leggen belastinggeschil bij

RNN7 heeft het geschil met de belastingdienst bijgelegd. De afgelopen weken is er tussen de inspectie en ontvanger uitvoerig overlegd en de partijen zijn gekomen tot een bevredigende regeling.

De zender kan zich nu weer verder richten op haar ambitieuze plannen om door te groeien naar een landelijke (nieuws)zender. Want ondanks de belastingperikelen is het de televisiemaatschappij verder voor de wind gegaan in de afgelopen periode. Conform de afspraken is RNN7 per 1 juni digitaal door heel Nederland te ontvangen op het UPC netwerk. En vanaf 1 juli gaat de zender haar dekking nóg verder vergroten. Dan komt ook de provincie Flevoland erbij. Met de nieuwe uitbreidingen groeit de zender naar een bereik van 8 miljoen potentiële kijkers.

RNN7 begon in 2003 als Rotterdamse Regiozender. De commerciële zender is inmiddels sterk gegroeid en te ontvangen door 7,2 miljoen mensen in Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland en landelijk via CanalDigitaal en UPC. RNN7 beschouwt zichzelf als een jonge familie- en nieuwszender die op termijn wil doorgroeien naar een landelijke speler in de televisiebranche. Dit wil de zender realiseren door een sterke gebiedsuitbreiding, gepaard gaand aan een landelijk inzetbare programmering, veelal nieuwsgeoriënteerd.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

E i n d e p e r s b e r i c h t