Ingezonden persbericht


Persbericht

COOLProfs stelt Peter van Munster aan als consultant

Oude Wetering, 8 juni 2007 - Bij COOLProfs is deze maand Peter van Munster als consultant in dienst getreden. Van Munster is gespecialiseerd in AllFusion Gen.

Van Munster (47) is "opgegroeid" in de IT bij KLM en opgeleid in IEF, Composer en COOL:Gen. Daarna ging hij aan de slag bij Atos Origin, waar hij ruim negen jaar gewerkt heeft. De laatste jaren was hij daar verantwoordelijk voor het onderhoud van de Gen ontwikkelstraat en het onderhouden en uitbreiden van twee kernsystemen voor CSM Suiker.

Hij staat te trappelen om naast onderhoud ook weer te gaan ontwikkelen in AllFusion Gen. "COOLProfs is een bekende naam in de Gen-markt. Ze zijn succesvol met Gen, zowel in het bouwen als in het onderhouden. Ik heb er ontzettend veel zin in om met een club leuke mensen nieuwe dingen te bouwen." Naast AllFusion Gen werkt Van Munster ook met Microsoft. "Maar ik ben verwend door Gen, de software neemt een hoop rompslomp uit handen. Dan valt .Net weer tegen."

Onlangs heeft COOLProfs een strategische samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Britse Jumar. Hiermee beoogt het bedrijf de internationale markt te betreden en een breder assortiment aan AllFusion Gen producten en diensten aan te bieden. Volgens Van Munster een goede zet: "Er zijn veel voordelen uit te behalen, de producten vullen elkaar heel mooi aan, ook wat webservices betreft."

Over COOLProfs
COOLProfs is een toonaangevend consultancybureau voor applicatieontwikkeling met behulp van de AllFusion Gen technologie. COOLProfs onderscheidt zich door een grote kennis en ervaring op het gebied van systeemontwikkeling in het algemeen en van AllFusion Gen in het bijzonder. Op basis van fixed-price, fixed-date en fixed-quality worden bedrijfskritische informatiesystemen gerealiseerd. COOLProfs gebruikt hiervoor een aanpak die volledig op de zakelijke omgeving is afgestemd en die op de gehele levenscyclus van een informatiesysteem toepasbaar is. COOLProfs is Value Added Reseller voor AllFusion products van CA en van aanvullende producten als CANAM's Report Composer, GuardIEn en Casedok. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder andere ING, Nationale Nederlanden, Schuitema, ABN AMRO, Delta Lloyd, Fortis Bank, Ministerie van Defensie en het Kadaster. Kijk ook op www.COOLProfs.nl.



Ingezonden persbericht