Provincie Antwerpen

persuitnodiging provincie Antwerpen:

Politie en De Lijn werken in de provincie Antwerpen samen aan veiligheid van reizigers en personeel Ondertekening samenwerkingsovereenkomst De Lijn en politie in provincie Antwerpen

Op maandag 18 juni om 10.30 uur ondertekenen gouverneur Camille Paulus, Lode De Kesel, directeur van De Lijn Antwerpen en Paul Neefs, directeur-coördinator van federale politie Antwerpen, een samenwerkingsovereenkomst tussen De Lijn en alle politiekorpsen van de provincie Antwerpen.

Met deze overeenkomst slaan de Lijn en de politie de handen ineen om de veiligheid van reizigers en personeel op het openbaar vervoer te verhogen en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren. Het protocol bevat concrete afspraken en steunt op 4 pijlers nl. veiligheid, verkeer, overleg en opleiding. Gezien alle 25 politiezones van de provincie Antwerpen dit protocol onderschrijven, is het een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen De Lijn en de politie.

Graag nodigen wij uw redactie uit op deze plechtige ondertekening in het bureau van de gouverneur, provinciehuis, Koningin Elisabethlei 22, 2018 Antwerpen.


----------------------------------
Voor meer informatie kan u terecht bij:
Luk Baetens, arrondissementscommissaris, tel. 03 240 64 49