Ingezonden persbericht


PRSPCT viert 5 jarig bestaan in WaterFront

woensdag 29 mei 2007

PRSPCT
5 jaar drum 'n' bass!

Zaterdag 9 Juni is het zover. PRSPCT viert haar 5 jarig bestaan! Wie er bij was tijdens PRSPCT XL3, de derde verjaardag van PRSPCT, weet dat een verjaardag van PRSPCT uitpakken betekent. Dit keer zal WaterFront worden omgetoverd tot een utopie voor de feestganger. Vol trots presenteert PRSPCT dan ook de volgende legendes en primeurs op Nederlandse bodem!!

Technical Itch, één van de grondleggers van de drum 'n' bass. Deze held blijft al jaren doen waar hij goed in is, namelijk de smerigste en hardste drum 'n' bass produceren en draaien die je je maar kunt voorstellen.

Naast Tech Itch heeft PRSPCT Misanthrop weten te booken, dit wonderkind met releases op Subtitles Music, Renegade Hardware, Syndrome Audio en Shadow-Law Recordings is waarschijnlijk één van de hipste, beste en meest belovende artiesten in de drum 'n' bass van vandaag. Misanthrop is één en al futuristische funk!

Uit de UK komt The Sect een duo gesigned op Freak, Offkey en Obscene dat bekend staat om pure technoid drum 'n' bass.

Om het 5 jarig bestaan compleet te maken viert PRSPCT ook de vierde release van het label, geproduceerd door niemand minder dan Nocturnal. En hoe viert PRSPCT dit? Door hem gewoon op 9 Juni over te halen naar WaterFront voor een exclusieve PRSPCT004 set!!!

Als laatste in de mainroom zijn PRSPCT's eigen Thrasher, Mindsconnect & CB weer aanwezig voor de kwalitatief hoogstaande opening en afsluiting van het verjaardagsfestijn.

Het café zal worden gehost door Nederlands eerste en enige Dubstep label. Subway!!! Verwacht de nieuwste, laagste en zwaarste Dubstep hits van de heren Nicon, T-Mus en Chillum.

Datum: zaterdag 9 juni 2007
Aanvang: 22.00 uur - 6.00 uur
Toegang: ¤ 12,50
Locatie: WaterFront
Meer info: www.waterfront.nl / www.prspct.nl

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (hoofd communicatie)
publi@waterfront.nl / 010-2010980
aanwezig op: di/ wo /do

Els van der Vorm (medewerker communicatie)
publi2@waterfront.nl
aanwezig op: di / do

----------

--
WaterFront publiciteit: Valesca Mulder
publi@waterfront.nl
http://www.waterfront.nl/
Boompjeskade 15 - 3011XE Rotterdam - Nederland
tel. kantoor 010-2010980
(ik ben op di, wo & do aanwezig op kantoor)