Gemeente Lelystad

Aanleg fietsroute Botter

In de periode van 11 juni t/m 20 juli vinden er aan de achterzijde van het Provinciehuis verschillende werkzaamheden plaats. Het doel hiervan is het realiseren van een doorlopende fietsroute. Om dit mogelijk te maken wordt ondermeer de huidige betonnen brug gesloopt en vervangen door een dam.

Afsluiting en omleiding

Gedurende de hele periode is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk. De nabijgelegen woningen zijn bereikbaar via de afslag Botter 11-29. Getronics PinkRoccade (Botter 15) en het Provinciehuis (bevoorradingsverkeer) zijn bereikbaar via de afslag bij de rotonde direct naast het station. De omleidingen worden zo duidelijk mogelijk met borden aangegeven.

Fietsers

Voor fietsers en voetgangers wordt een tijdelijke noodverbinding (noodbrug) aangelegd. Doorgaand fietsverkeer is dus wel mogelijk. Fietsers dienen wel even af te stappen.

Parkeren

Het parkeerterrein naast Getronics PinkRoccade (Botter 15) is gedurende de gehele periode afgesloten. Alternatieven zijn ondermeer het tijdelijke parkeerterrein bij het Hanzepark en de parkeergarage Zilverpark.

---