Sean 'Diddy' Combs blijft geschiedenis schrijven

11.06.2007 / 21:02 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Sean john fragrances

Sean john fragrances

Sean 'Diddy' Combs blijft geschiedenis schrijven

NEW YORK, June 11 /PRNewswire/ --


- Muziek, mode en een nieuwe geur, Sean 'Diddy' Combs neemt een FiFi-award in ontvangst.

Tijdens de 35ste jaarlijkse FiFi(R)-award, georganiseerd door de Fragrance Foundation in de Winter Garden van de World Financial Center in New York, werd de blockbuster van Sean John, genaamd 'Unforgivable', uitgeroepen tot mannengeur van het jaar in de 'Men's Luxe' categorie (samen met Terre d'Hermes).

Sean 'Diddy' Combs nam deze prestigieuze prijs eervol in ontvangst en voegde eraan toe, dat deze geur 'iets speciaals was'. 'Het was hartstochtelijk, onzedelijk, sexy en heel uniek. Met de lancering van
'Unforgivable' hebben we een groot risico genomen, we zijn een onconventioneel pad ingeslagen en hebben er succes mee mogen boeken.' In de Verenigde Staten schoot de geur naar de eerste plaats en werd hierdoor, volgens de NPD groep, de beste lancering van een geur in het jaar 2006. Naast FiFi, strijkt 'Unforgivable' met de eer van het in ontvangst mogen nemen van diverse andere prijzen, waaronder die van de 2007 CEW award, voor de beste mannengeur in 2006 en de 2006 'Women's Wear Daily Beauty Biz Award' voor de beste lanceringcampagne.

Met het mogen ontvangen van deze prijs wordt niet alleen de erkenning van deze unieke geur gevierd, maar ook het feit dat Sean 'Diddy' Combs de eerste Afro-Amerikaan is, die een FiFi-award wint. Het is een eer dat 'Unforgivable' in dezelfde categorie samen met zulke grote leiders, tot winnaar is gekozen. De aanwezigheid van deze geur op de awards, introduceerde een stukje van Sean Johns levensstijl, een beetje lef en heel wat branie.

'We zijn blij dat Sean Combs en zijn geur 'Unforgivable', zich bij de winnaars van de FiFi hebben gevoegd, mede omdat dit de eerste keer is dat hij een geur lanceert. Het feit dat hij samen met de geur van Hermes, Terre d'Hermes, met de eer mag strijken, is een bevestiging van zijn visie op en inzicht in de parfumindustrie', aldus Rochelle Bloom, voorzitter van de Fragrance Foundation.

Op dit moment is 'Unforgivable' van Sean John verkrijgbaar in: de Verenigde Staten, Puerto Rico, Canada, het Verenigd Koningrijk, Ierland, Australië, Nieuw- Zeeland, Taiwan, Singapore, Thailand, Chili, Argentinië, Peru, Mexico, het Midden-Oosten, Hongarije, Zuid-Afrika, Zwitserland en Venezuela. Tegen het einde van 2007, zal 'Unforgivable' ook gelanceerd worden in: Duitsland, België, Nederland, Maleisië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Oostenrijk, Spanje en Polen.

De Estee Lauder Companies Inc. is een van de wereldleiders op het gebied van het produceren en uitbrengen van kwaliteits huid- en haarverzorgende producten, make-up en geuren. Deze producten worden verkocht, in meer dan 130 landen en gebieden onder bekende namen als Estee Lauder, Aramis, Clinique, Prescriptives, Lab Series, Origins, MAC, Bobbi Brown, Tommy Hilfiger, La Mer, Donna Karan, Aveda, Jo Malone, Bumble and bumble, Darphin, Michael Kors, Rodan + Fields, American Beauty, Flirt!, Good Skin(TM), Grassroots, Sean John, Missoni, Daisy Fuentes en Tom Ford Beauty.

Contact:

Andrea Pasternak van Sean John Fragrances-Estee Lauder, +1-212-206-7447, apastern@seanjohnfragrances.com; of Hampton Carney, hcarney@greatpress.com, of Michelle Bondarchuk, mbondarchuk@greatpress.com, van Paul Wilmot Communications, +1-212-372-6102