Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom 12 juni

BERGEN OP ZOOM, 12 juni 2007

Auto tegen boom op A17

ROOSENDAAL: Een 24-jarige inwoner van Roosendaal is maandagavond lichtgewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De man reed over de Rijksweg A17 toen hij bij de afslag Roosendaal West de macht over het stuur verloor. De man nam de bocht te snel waardoor hij de macht over het stuur verloor. Hierdoor botste hij tegen een boom. De man is met lichte verwondingen aan borst en arm overgebracht naar het ziekenhuis.

Politie houdt snelheidscontrole

DINTELOORD: De politie heeft maandagmiddag een snelheidscontrole gehouden op de Noordlangeweg. Bij de controle van het
Verkeershandhavingsteam passeerden 1667 bestuurders te controle. In totaal zijn 55 bestuurders in overtreding gegaan. Zij krijgen hiervoor een proces-verbaal thuisgestuurd. De maximum snelheid bedraagt 80 km per uur. De hoogst gemeten snelheid was 104 km per uur.

Twee minderjarige winkeldievegges

ROOSENDAAL: Twee 13-jarige meisjes uit Roosendaal zijn maandagmiddag door de politie aangehouden omdat zij een winkeldiefstal hadden gepleegd. De meisjes hadden uit een winkel aan de Tussen-de-Markten een paar schoenen meegenomen zonder deze te betalen. Nadat zij op het bureau een verklaring hadden afgelegd zijn zij door hun ouders meegenomen.

Brandstichting in schuur

ZEVENBERGEN: Bij een schuur aan de Lage Wipstraat is in de nacht van maandag op dinsdag brand gesticht. De brand begon aan de zijkant van de schuur. Gelukkig kon de toegesnelde brandweer voorkomen dat de schuur in zijn geheel uitbrandde.

Diefstal auto

ROOSENDAAL: Een auto die geparkeerd stond aan de Burgemeester Prinsensingel is in de nacht van maandag op dinsdag gestolen. De auto betreft een Ford Transit, kleur wit voorzien van het kenteken VK-08-GT.

Politie onderzoekt aanranding

STEENBERGEN: de politie heeft maandagochtend aangifte opgenomen van aanranding. Een 15-jarig meisje liep op dinsdag rond 09.45 uur over het Floraplein, toen ze werd aangesproken door een man in een auto. De man pakte het meisje vast en trok het meisje ook naar zich toe. Het meisje wist zich los te rukken en liep verder. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld en onderzoekt de zaak verder.

Auteur: Nicolette Bovenhorst