Ingezonden persbericht


Presentatie onderzoek 'Trends in Mobiliteit' en slotconferentie Nationale Debatcyclus Mobiliteit

Op woensdag 13 juni aanstaande vindt in Utrecht de slotconferentie van de Nationale Debatcyclus Mobiliteit plaats. Tijdens de conferentie worden actuele ontwikkelingen in de mobiliteitsector belicht, tegengestelde belangen bespreekbaar gemaakt en gezocht naar nieuwe oplossingen.

Een van de hoogtepunten van de dag is de uitreiking van het onderzoek 'Trends in Mobiliteit' aan dagvoorzitter Mr. Paul Nouwen. Dit onderzoek, uitgevoerd door Capgemini en TNS NIPO, maakt onder meer inzichtelijk dat er - tegen alle verwachtingen in - nog wel wat rek zit in de Nederlandse vervoerscapaciteit. Op basis van deze en andere interessante inzichten wordt het overheidsbeleid onder de loep genomen en wordt gezocht naar effectieve oplossingen voor het mobiliteitsprobleem.

Bezoekers van de conferentie kunnen een interessant dagprogramma volgen en luisteren naar sprekers als Peter Struijs, vice president Port of Rotterdam NV, Ron van 't Schip, directeur Transport en Logistiek Nederland en Ben Meerstadt, commercieel directeur NS. Graag nodigen wij u uit om bij deze informatieve conferentie én de presentatie van het onderzoek aanwezig te zijn. Rond de uitreiking is er gelegenheid te spreken met de betrokken experts van Capgemini.

De conferentie vangt aan om 9:30 uur en vindt plaats in Stadion Galgenwaard te Utrecht. U kunt zich kosteloos aanmelden via ondergetekende. Meer informatie vindt u op: http://www.blombergcongres.nl/agenda/congres_expo/blue/Mobiliteit%202007/home.asp.

Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groeten,
Jente van Haeften

Stassen Communicatie
Huydecoperweg 11
3701 BP Zeist
Postbus 503
3500 AM Zeist
T: (030) 693 06 64
M: (06) 129 682 62
www.stassencommunicatie.nl