Gemeente Duiven


Oprichting Wijkraad Duiven-West

---

Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht en zijn de statuten bij de notaris vastgelegd. De statuten verklaren dat deze wijkraad een vereniging is en dus leden heeft. De vereniging heeft als doel de leefbaarheid in de wijk Duiven West te bevorderen. Dit doet ze door contact te onderhouden met de bewoners van de wijk en instanties (zoals politie, Vivare en anderen) die in de wijk werken. Een belangrijke gesprekspartner is de gemeente, die we gevraagd en ongevraagd van advies kunnen dienen en waar we uitleg kunnen vragen over de plannen met de wijk.

Zoals gezegd heeft een vereniging ook leden. Je wordt lid door je naam en adres gegevens achter te laten bij een van de bestuursleden. Dit kan ook nog op het moment dat je een vraag hebt voor de wijkraad of achteraf. Er zijn geen kosten aan verbonden en het levert geen vertraging op bij het behandelen van vragen of verzoeken.

De Wijkraad Duiven-West is er voor alle inwoners van Duiven West, dat wil zeggen alle bewoners van het gebied dat wordt omgrensd door de Westsingel in het westen, de Rijksweg in het noorden, de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat in het oosten en de spoorlijn Arnhem-Zevenaar in het zuiden. Woon je in Duiven West en heb je een vraag die te maken heeft met de leefbaarheid in de wijk, op welk gebied dan ook (bijvoorbeeld veiligheid, onderhoud, overlast etc) stel die dan aan een van de leden van het bestuur en wij zullen op zoek gaan naar het antwoord.

Bereikbaarheid
De wijkraad heeft een eigen telefoonnummer en een email adres. Je kunt ons bellen op nummer: 0627113394.
Ons email adres is: duivenwest@hotmail.com
Wij hopen van je te horen.