Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 4 juni 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 29 mei 2007

2. Best.secr Uitnodiging afscheidsreceptie dhr. Beslissen wie gaat. Burg. en secr. gaan. Ewalds, gem.secr. Schijndel d.d. 27-6- 2007.

3. BEZ-BV Programmabegroting 2008 van de 1. instemmen met de programmabegroting 2008 die in Akkoord. Veiligheidsregio Brabant-Noord. overeenstemming is met de beleidskaders 2008 waarmee de raad op 29-03-2007 heeft ingestemd; 2. het besluit ter kennisname voorleggen aan de raad.


4. OSZ-JZ Uitspraak Raad van State inzake Onder kennisneming van de uitspraak van de rechtbank 1 en 2 akkoord; afwijzing bestuursdwang overlast van 9-5-2007 inhoudende vernietiging van de beslissing 3. advies wordt gevraagd koelinstallatie Vresselseweg 47. op bezwaar d.d. 19-9-2006 een nieuwe beslissing op het over de handhaving in bezwaarschrift nemen inhoudende: soortgelijke situaties.
1. het besluit van 31-88-2006 (afwijzing verzoek om handhavend optreden) herroepen en het bezwaarschrift van mevr. Berkhoff-Sanders tegen dat besluit gegrond verklaren;
2. het starten van de bestuursdwang/dwangsomproce- dure ter naleving van de geluidsvoorschriften uit besluit akkerbouwbedrijven milieubeheer.


5. PBZ-BB Benoeming buitengewoon ambtenaar Dhr. v.d. Boer benoemen tot onbezoldigd buitengewoon Akkoord. van de burgerlijke stand. ambtenaar van de burgerlijke stand voor het sluiten van één huwelijk van zijn zoon op 28 juli 2007.
6. PBZ-BW Jaarverslag 2006 en begroting 2008 1. instemmen met het jaarverslag 2006 van het RMB en Akkoord. Regionaal Milieubedrijf. de door het RMB voorgestelde resultaatbestemming 2006; 2. het aandeel van de gemeente Sint-Oedenrode in het positieve jaarrekeningresultaat van 740,00 tgv het exploitatieresultaat over 2007 brengen; 3. het aandeel van de gemeente Sint-Oedenrode in de uitkering van de vrijval van het BWS renterisico

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 4 juni 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. reserve van 20.092,-- voorlopig eveneens ten gunste brengen van het exploitatieresultaat over 2007; 4. het RMB verzoeken om aan te geven welke projecten het gaat uitvoeren met de middelen ( 173.000,--) van het jaarrekeningresultaat 2006; 5. instemmen met de begroting 2008 van het RMB en de voorgestelde tarieven 2008; 6. het RMB op de hoogte brengen van de zienswijze van de gemeente.
7. het RMB nadrukkelijk verzoeken om in volgende jaren de stukken ruim eerder aan de gemeenten aan te bieden.

7. PBZ-BW Bouwbeleid. Kennisnemen van notitie vergunningverlening en Akkoord. bouwkwaliteit.
8. PBZ-WIZ Ontwerpbegroting 2008 GGD Hart voor 1. instemmen met de ontwerpbegroting 2008 van de Akkoord. Brabant. GGD Hart voor Brabant; 2. instemmen met het dekken van de afbouwkosten psychologie/logopedie uit de resultaatbestemming desintegratie op voorwaarde dat de directie aangeeft op welke wijze zij de afbouw juridisch vorm gaat geven.


9. SLZ-IG Verzoek om kapvergunning platanen Kapvergunning verlenen onder voorwaarden van herplant Akkoord. Schijndelseweg 69. en duurzame instandhouding.
10. SLZ-IG Herinrichting Kerkplein, wijziging 1. de raad voorstellen het bericht ter afdoening in Akkoord. toegang kerk. handen van het college te stellen; 2. verzoeker informeren dat geen meerwaarde wordt gezien in de verplaatsing van de toegang van de kerk.


11. OSZ-PZ Ledenraadpleging ziektekosten. Reactieformulier ledenraadpleging ziektekosten Akkoord. retourneren aaan het CvA.
12. PBZ-BW Brief gemeenteraad Schijndel inzake Aan de raad voorstellen de brief ter afdoening in handen Akkoord. (financiële) deelname aan project te stellen van het college. Gem.raad Schijndel mededelen Vlagheide. dat de motie geen aanleiding is om op het eerder ingenomen standpunt terug te komen.
13. PBZ-BW Uitspraak Raad van State inz. Kennisnemen van ongegrond verklaring van het beroep Akkoord. Milieuvergunning Lieshoutsedijk 9A. van fam. Renders inzake milieuvergunning Lieshoutsedijk 9A.
14. PBZ-BW Vaststellen uitwerkingsplan Langesteeg- 1. uitwerkingsplan Langesteeg-Oost vaststellen; Akkoord. Oost en besluit Hogere grenswaarden 2. hogere grenswaarden vaststellen voor woningen

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 4 juni 2007 PAGINA 3

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Wegverkeerslawaai (Langesteeg-Oost). gelegen in b.p. "Langesteeg-Oost".


15. SLZ-IG Ontsnippering Boxtelseweg ­ 1. het concept-ontsnipperingsplan vaststellen; Akkoord. Slophoosweg en Kasteellaan ­ Sloef. 2. kennisnemen van de plantoelichting; 3. de inspraak ingaan; 4. tekening en technische omschrijving z.s.m. in de markt zetten.