Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 13 juni 2007

Orange Business Services introduceert Business Acceleration

Orange Business Services introduceert Business Acceleration. Dat is een suite van zakelijke diensten die zijn gebaseerd op een drievoudige aanpak voor het optimaliseren van een wereldwijde communicatie-infrastructuur. Daarmee onderstreept Orange Business Services zijn doelstelling om de belangrijke applicaties van zijn klanten uitstekend te laten presteren.

De suite van zakelijke diensten omvat drie verschillende fases:
* De analysefase, die end-to-end inzicht biedt in belangrijke applicaties, de manier waarop ze worden gebruikt en de invloed die de huidige infrastructuur heeft op hun prestaties;
* De managementfase, die voorziet in de efficiënte en harmonieuze werking van de end-to-end infrastructuur en applicatieomgeving;
* De optimalisatiefase, die ervoor zorgt dat de klant zijn infrastructuur maximaal benut en de prestaties van zijn applicaties kan verbeteren.

"Bedrijven staan voor een grote uitdaging. Ze moeten diensten van hoge kwaliteit leveren op een consistente manier, zakelijke en IT-behoeften met elkaar op een lijn brengen en de kosten binnen de perken houden", zegt Jeroen van Brussel, Managing Director Orange Business Services Nederland. "Business Acceleration bevat consultancydiensten die bedrijven daarbij ondersteunen."

Business Acceleration van Orange Business Services richt zich op applicatiegecentreerd netwerken en biedt een voorspelbare eindgebruikerservaring, met prestatiegaranties. Daardoor hebben klanten betere applicatieprestaties en een geaggregeerde SLA op applicatieniveau. Door een dashboard met gegevens van de gemodelleerde gedragsaspecten blijft het servicemanagement in lijn met de behoeften van de applicaties. Deze dienst is ook beschikbaar wanneer Orange Business Services niet optreedt als netwerkprovider.

Over Orange Business Services
Orange Business Services vertegenwoordigt sinds 1 juni 2006 de zakelijke communicatieoplossingen en -diensten van de France Telecom Group. Eerder werden die vertegenwoordigd door de verschillende merken van France Telecom, waaronder Equant.

De portfolio bestaat uit voice-, data- en mobiele diensten, IT-expertise en managed services. Alle producten en diensten hebben als doel de bedrijfsprocessen van klanten te optimaliseren en hun productiviteit te verbeteren. Orange Business Services heeft vestigingen in 166 landen en heeft klanten in 220 landen. Meer informatie is beschikbaar via www.mnc.orange-business.com.

Voor meer informatie over Orange Business Services kunt u contact opnemen met Bas Lepelaars, Orange Business Services: Tel: +31 (0)20 606 92 77
E-mail: bas.lepelaars@orange-ftgroup.com
Website: http://www.mnc.orange-business.com

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, Global Public Relations: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com