Ingezonden persbericht


GR8 industries en christijan albers stoppen samenwerking.

Breda, 15 juni 2007, Na een succesvolle samenwerking van ruim 6,5 jaar hebben GR8 Industries B.V. en Christijan Albers in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. De reden hiervoor is verschil van inzicht over het te voeren beleid.

Lodewijk Varossieau: "We zijn ongelofelijk trots op alles wat we samen met Christijan Albers hebben bereikt. Zowel sportief als commercieel. Met zeer veel plezier hebben we hem in de afgelopen 6,5 jaar begeleid. Er is een einde gekomen aan een lange intensieve samenwerking. We hebben het maximale uit de relatie gehaald. Hopelijk kan een nieuw management Christijan helpen met de volgende en misschien wel belangrijkste stap in zijn carriere. Zonder sponsors naar een F1 topteam, waar hij races kan winnen. Christijan is een erg groot talent en wij zijn ervan overtuigd dat hij een van de allerbeste coureurs van dit moment is. Wij hopen dat hij voor Spyker de eerste punten gaat veroveren en dat hij volgend jaar de kans krijgt om in een F1 auto te rijden waarmee hij op het podium kan komen. Als Christijan zich voor 100% focust, dan lukt dit hem zeker. Samen met Christijan hebben wij geweldige prestaties geleverd. Christijan zit al 3 jaar in de F1 en qua sponsoring en merchandisingverkopen is hij de meest succesvolle Nederlandse coureur ooit. Ook 2007 is wat dat betreft een topjaar. Het CA merk is zeer succesvol en wij zijn blij dat wij dit hebben mogen ontwikkelen vanaf het begin. Wij wensen Christijan namens alle collega's van GR8 Industries alle succes voor de toekomst toe."

GR8 Industries blijft wel verantwoordelijk voor de bestaande en nieuwe sponsors van Christijan Albers B.V. tot eind 2007. Bovendien zal GR8 Industries zeer intensief betrokken blijven bij de marketing en sponsoring voor Spyker F1 Team. Hiervoor is een 5-jarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. GR8 Industries hoopt naast deze en andere activiteiten in de toekomst weer actief te worden als management van een F1 coureur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
GR8 Industries B.V.
Eva van Pelt
eva@gr8industries.com
M: +31 6-14694681
www.gr8industries.com