TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 13-06-2007

Televisie
PORTRET VAN EEN PASSIE
Uitzending zondag 17 juni
Nederland 1 - 11.30 uur

DE PASSIE VAN CARLO BOSZHARD IN PORTRET VAN EEN PASSIE

Als kind speelde Carlo Boszhard met lego de '123-Show' van destijds na. Ook trok hij als 11-jarig jongetje een jurk van zijn moeder aan om Mies Bouwman te immiteren. In de tweede aflevering van PORTRET VAN EEN PASSIE op zondag 17 juni passeren deze zaken de revue in een openhartig gesprek dat programmamaker Job Cieraad heeft met de moeder van Carlo.

Uiteraard komt Carlo zelf ruimschoots aan het woord over zijn passie voor het maken van televisie en theater waar hij echt alles voor over heeft om daarin zo goed mogellijk te zijn. Carlo vertelt openhartig over zijn "onzekerheden die tegelijkertijd ook weer de motor van zijn creativiteit zijn". Behalve als presentator is Carlo ook te zien als musicalster. Juist in het theater kriijgt hij steeds meer podium om zijn veelzijdige talenten voor het voetlicht te brengen.

In PORTRET VAN EEN PASSIE zijn portretten te zien van Nederlanders die op zeer uiteenlopende terreinen hun sporen hebben verdiend. De overeenkomst tussen hen is de gedrevenheid en de liefde waarmee zij hun bijzondere prestaties neerzetten. Zij praten met programmamaker Job Cieraad over het werken en leven met passie.