Ingezonden persbericht


NIEUWSBERICHT

Hilversum, 14 juni 2007

SANDER DE HEER GEEFT VADERS RUST MET VADERDAG

Rust, het is waar alle hardwerkende vaders naar verlangen, maar eigenlijk nooit krijgen. Aanstaande zondag 17 juni kan daar verandering in gebracht worden, want dan is het vaderdag. In Het Huis van De Heer van 07.00 uur tot 10.00 uur op 3FM kiest BNN-presentator Sander de Heer uit alle aanmeldingen één vader die zich gelukkig kan prijzen met dit ultieme vaderdagcadeau.

Een goede fles wijn, een heerlijk luchtje of een gezellig dagje uit. Het zijn stuk voor stuk leuke cadeaus en lieve gedachten. Maar voor elke vader bestaat er eigenlijk maar één ultiem vaderdagcadeau: Rust. Heerlijk uitslapen en gewoon een dagje even helemaal niks. In Het Huis van De Heer wordt aankomende zondag één vader bijzonder gelukkig gemaakt. Vrouw en kinderen worden s'ochtends opgehaald en ondergebracht in Het Huis van De Heer, zodat vader uit kan slapen en kan genieten van zijn welverdiende vaderdagcadeau.

Ben jij een vader of ken jij een vader die dit ultieme vaderdagcadeau absoluut verdient? Geef het dan door via huisvandeheer@bnn.nl.

Het Huis van De Heer wordt gepresenteerd door Sander de Heer en is iedere zaterdag en zondag te beluisteren tussen 07.00 uur en 10.00 uur op 3FM.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marieke Saly, tel: 035-6555333, e-mail: marieke.saly@bnn.nl