Ingezonden persbericht


Persbericht

Vetcoolste Papa Ooit Verkiezing in Het Land van Ooit Irene Moors jureert coole papa's op vaderdag

Wie is de Vetcoolste Papa Ooit? Zondag 17 juni zullen we het weten, want dan vindt er in Het Land van Ooit de Vetcoolste Papa Ooit verkiezing plaats. Een vervolg op de spetterende Mooiste Mama Ooit Verkiezing. Iedereen kan papa's opgeven via de website www.ooit.nl of via Het Kabinet van Voorlichting 0416-37 77 75. Deelnemende papa's krijgen maar liefst ? 8,- korting, dus betalen nog maar ?10,- vvoor hun Visum. Alle andere papa's krijgen ook een Vaderdagcadeautje, want zij krijgen 15% korting.

De verkiezing bestaat uit een aantal rondes waarin de papa's hun vaderkwaliteiten moeten tonen. Zo laten ze in de spierballenronde zien hoe sterk ze zijn en worden in de volgende ronde hun voetbalkunsten op de proef gesteld. Er moet natuurlijk ook nog geknuffeld worden! Alle papa's worden beoordeeld door een zeer speciale jury. Naast 2 kinderen en Kloontje Het Reuzenkind reist ook kindervriendin Irene Moors af naar Het Land van Ooit om haar mening over de papa's te geven.

Na 3 afvalrondes wordt uiteindelijk de Vetcoolste Papa Ooit verkozen. Hij krijgt naast de eeuwige roem ook een vakantiecheque, ter waarde van ? 200,- voor eeen weekendje weg. Voor meer informatie over het volledige evenementenprogramma van Het Land van Ooit kijk op www.ooit.nl.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over evenementen in het Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 ? 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl