Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Internationale artiesten delen kennis met Haags talent

Onder de naam Ruijs in De Kluis organiseert de R.G. Ruijs Stichting dit jaar een serie bijeenkomsten, waarbij internationale artiesten hun kennis over het vak delen met talent uit de Haagse muziekscene.

Deze persoonlijke ontmoeting van Haagse muzikanten, programmeurs, producers, popjournalisten en organisatoren vindt elke keer plaats in een exclusieve en intieme sfeer, namelijk de bankkluis in het Nutshuis aan de Riviervismarkt 5.

De eerste editie is komende zondag 17 juni met de zanger

GABRIEL RIOS

(bekend van de hit 'Broad daylight')

zondag 17 juni 2007

van 13.30 tot 16.30 uur

in de kluis van het Nutshuis,

Riviervismarkt 5, Den Haag

Reserveren noodzakelijk
Gabriel Rios zal deze middag vertellen over zijn muzikale carrière die hem van Puerto Rico naar België bracht en internationale faam opleverde met de hit 'Broad daylight'. Na een kort introductiegesprek door popjournalist Gerard van den IJssel zal Gabriel Rios vragen uit het publiek beantwoorden. Voorafgaand en na het gesprek zal de nieuwe Haagse band Relish optreden.

Voor deze bijeenkomst worden met name Haagse muzikanten en mensen die nauw met hen verbonden zijn uitgenodigd. Daarmee wil de R.G. Ruijs Stichting in een intieme informele sfeer de onderlinge contacten tussen alle betrokkenen uit de Haagse muziekscene faciliteren en verstevigen, in de hoop dat daaruit frisse en vooral vruchtbare, nieuwe initiatieven zullen ontstaan.

LET OP: Er kunnen maximaal zeventig mensen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst. En helaas: vol is vol. Geïnteresseerden kunnen alleen naar binnen als zij van tevoren hun naam op de gastenlijst hebben laten zetten. Mail naar info@stichtingruijs.nl, o.v.v. naam muzikant, naam act, emailadres én telefoonnummer.

Met dank aan: Fonds 1818, Culturalis, Gemeente Den Haag, Prins Bernhard Cultuurfonds, Paard van Troje en Popunie.

--------------------------------

R.G. RUIJS STICHTING

Nutshuis/Riviervismarkt 5

Postbus 16685

2500 BR Den Haag

t. 070 360 4354

m. 06 5189 7233

info@stichtingruijs.nl

www.stichtingruijs.nl


---- --