Ingezonden persbericht


Masters of the Game bevestigd artiesten en spelers voor opening Topsporthal Almere

Zondag 17 juni | Topsporthal Almere | 10:00 - 17:00 uur | Entree: gratis

Ali B., John Weijdenbosch, Kiki Musampa, Nordin Wooter, Pascal Heye, Michael Samuel, Randy van der Meer, Dennis Gerritsen, Arno Splinter, Gary Spier, zijn slechts enkele van de bevestigde spelers die mee gaan doen aan het 5 tegen 5 toernooi. Negativ, Miss Dee en Stee-Lo verzorgen de muzikale entertainment op Masters of the Game in Topsporthal Almere.

Masters of the Game is onder leiding van oud Ajacied en in Almere woonachtige Nordin Wooter op zondag 17 juni verantwoordelijk voor een bijzondere opening van deze nieuwe sporthal. Naast diverse toernooien en optredens kunnen ook de bezoekers mee doen aan freestyle workshops, ringsoccer en andere activiteiten onder leiding van o.a. Nelson de Kok, Edward van Gils, Nabil 'Killer' en Issy 'Hitman'.

Masters of the Game promoot straatvoetbal op het hoogste niveau. In 2001 gestart en ondersteund door vele (inter)nationale voetballers, die als ambassadeurs het initiatief ondersteunen.

MOTG organiseert evenementen, clinics, demonstratie's en heeft zelfs een eigen kledinglijn en alles doelt op het ontwikkelen van voetbalvaardigheden en de bijbehorende sociale vaardigheden. Een goede reden dus, om Masters of the Game de invulling van de opening van het nieuwe sportcentrum in Almere te laten verzorgen.

ARTIESTEN:

MISS DEE
Miss Dee is een van de weinige vrouwelijke hiphop MC's die dit land telt. Ze is gestrikt door het Rode Kruis om als vertegenwoordiger op te treden, maar reisde ook af naar London om daar op te treden met Dizzee Rascal en een interview te geven voor BBC World radio. www.missdee.nl

STEE-LO
Al voordat Stee-Lo naar Nederland verhuisde had hij al een hit in Florida met zijn crew G.L.B. In Europa timmerde hij aan de weg met "D-Zine" waar hij in Duitsland het voorprogramma voor Montell Jordan, Dru Hill en Ebon-E mocht doen. Nu druk met zijn solo-carriere maakt hij een mix tussen pop en R&B. www.myspace.com/steelo_music

NEGATIV
Negativ heeft zijn weg ook omhoog gewerkt met freestylen en battelen. Maar dan als MC. Ooit lid van de groep D-Men (met Lange Frans en Baas B) zocht hij al snel een solo carriere en die kreeg hij na zijn single "Niks is wat het zijn moet". Negativ is behalve rapper ook actief als acteur in de films Bolletjes Blues, Complexx en de nog uit te komen "Dutch 4 Justice" en timmert ook aan de weg als presentator van Juize.FM

5 tegen 5:
In de Topsporthal begint het programma om 12 uur. De bovengenoemde artiesten treden op tussen de finales van 5 tegen 5; een voetbal toernooi met teams bestaande uit teams van:


- bekende nederlanders (o.a. Ali B., John Weijdenbosch);
- oud prof-voetballers (O.a. Kiki Musampa, Nordin Wooter, Pascal Heye, Michael Samuel, Randy van de Meer);
- een selectie van Grandstand voetbal (o.a. Prof-spelers Dennis Gerritsen en Arno Splinter);
- Prof straat selectie onder leiding van Gary Spier;
- een team van Juize.FM;

- en anderen

Publiek kan ook mee doen:
In de Breedtesporthal (de tweede zaal van het complex) kan het publiek vanaf 10.00 uur mee doen aan:
- RingSoccer

- Techniektraining

- Freestyle workshop

- Speedtest

- Doelschieten

- en andere attracties

Zondag 17 juni 2007
MASTERS OF THE GAME
Topsporthal - Pierre de Coubertin 7- Almere Poort
10.00 -- 17.00 uur
Straat voetbal activiteiten:
Topsporthal:
5 tegen 5
Breedtesporthal:
Ring Soccer | Techniek training | Freestyle workshop | en meer Met o.a.: Nelson de Kok, Edward van Gils, 'Nabil Killer', Issy 'Hitman' en meer Artiesten:
Miss Dee, Stee-lo, Negativ, DJ Jeff (Juize.FM), Dansgroep Movez Host:
MC 2Tall

Masters of the Game op YouTube:
www.youtube.com/motg RingSoccer & World Freestyle Finals 2006 Promo
Mekka of Street Football Meer info:
www.motg.com
www.myspace.com/motg
www.mastersofthegame.hyves.nl